Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Telt ház lehet a Dinamo–Csíkszereda osztályozón, megszólalt a fővárosiak edzője

Józsa Csongor 2024. május 17., 13:46

Kevesebb mint 48 óra leforgása alatt majdnem a belépők felét értékesítette az élvonalbeli együttes. Miben látja a székelyföldiek erejét a bukarestiek trénere.

Telt ház lehet a Dinamo–Csíkszereda osztályozón, megszólalt a fővárosiak edzője
Nagy az érdeklődés a Dinamo-szimpatizánsok körében Fotó: Pinti Attila

A Bukaresti Dinamo és az FK Csíkszereda május 20-án, hétfőn 20 órától az ország legnagyobb stadionjában, a Nemzeti Arénában csap össze az osztályozó első mérkőzésén. A párosmeccsen a tét, hogy melyik csapat folytatja a jövő szezonban a labdarúgó Szuperligában.

A fővárosiak trénere először szólalt meg, mondta el a véleményét az ellenlábasról. Zeljko Kopic a Digi Sportnak nyilatkozva szép szavakkal illette a székelyföldi együttest.

Zeljko Kopic Fotó: Pinti Attila

„A Csíkszereda egy minőségi csapat, nagyon jó játékszerkezettel mind a támadásban, mind a védekezésben. Az ellenfelünk nagyon motivált lesz, hogy a lehető legjobban bizonyítsa a minőségét.

Emellett éppen ezen a héten a Vajdahunyadi Corvinul bebizonyította a Román Kupa döntőjében, hogy a második ligában is van minőség.

A kettős rájátszásban a legjobb formánkat kell nyújtanunk. Az energiának és a motivációnak a lehető legmagasabb szinten kell lennie” – fejtette ki a horvát szakember.

A Dinamo keretproblémával küszködik, az eltiltott Răzvan Patriche mellett még három játékosnak bizonytalan a szereplése: a védők Edgar Ie és Darko Velkovski, valamint a csatár Astrit Selmani egészségügyi okok miatt kihagyhatják az odavágót.

Az ország legnagyobb befogadóképességű (55 ezer néző) sportlétesítményébe megrendezésre kerülő mérkőzésre a jegyek árusítása május 14-én, kedden délután kezdődött, és csütörtök estig, tehát kevesebb mint 48 óra alatt a Dinamo-szimpatizánsok 22 ezer belépőt vásároltak meg.

A házigazdák abban reménykednek, hogy a találkozóra minden jegy elkel, telt ház előtt játszhatnak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.