Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa
Olimpia

Szégyenteljes román döntetlen a világ egyik leggyengébb válogatottja ellen

Horváth Bálint Ottó 2024. június 07., 23:33 utolsó módosítás: 2024. június 07., 23:35

Képtelen volt legyőzni a világranglista 202. helyén álló Liechtensteint a román labdarúgó-válogatott, amely újabb gól nélküli döntetlennel hangolt az Európa-bajnokságra.

Szégyenteljes román döntetlen a világ egyik leggyengébb válogatottja ellen
Kínós eredményt értek el Pușcașék. Korábbi felvétel Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Miután három nappal korábban 0–0-ra végzett hazai pályán a bolgárok ellen, pénteken este még gyengébb ellenféllel találkozott ugyancsak Bukarestben Edward Iordănescu szövetségi kapitány együttese.

A világranglista végén található Liechtenstein ellen kötelező lett volna a győzelem megszerzése a trikolóroknak, akik azonban szégyent vallottak, és ezúttal sem tudtak betalálni. Helyzeteik pedig bőven voltak a szinte végig csak védekező miniállam csapatával szemben, ám a kapu előtt Coman és társainak próbálkozásai nem vezettek eredményre, a támadó poszton pedig Pușcaș tehetetlen volt.

A román válogatott Eb-hangolása tehát koránt sem volt sikeres, és kínos eredménnyel a tarsolyában utazik el a németországi kontinenstornára, ahol az E csoportban június 17-én Ukrajna ellen mutatkoznak be, majd Belgiummal és Szlovákiával találkoznak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.