Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa
Olimpia

Hosszabbításra és angol továbbjutásra számít a rádiós műsorvezető

Horváth Bálint Ottó 2024. július 10., 11:27 utolsó módosítás: 2024. július 10., 11:31

Szerdán este kiderül, hogy mely együttes lesz Spanyolország ellenfele a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében. A holland–angol párharcra a Székely Sport Kádár Zoltánt, a Marosvásárhelyi Rádió műsorvezetőjét kérte meg, hogy tippelje meg a végeredményt.

Hosszabbításra és angol továbbjutásra számít a rádiós műsorvezető
Kádár Zoltán tippelte meg a második elődöntő végkimenetelét. Korábbi felvétel Fotó: Haáz Vince

„Előzetesen Angliát gondoltam az egyik legnagyobb favoritnak, nagyon tetszik az a játékosállomány, amellyel rendelkezik. Aztán az Eb-mérkőzéseket látva rájöttem arra, hogy Gareth Southgate teljesen másképp használja a labdarúgókat, mint ahogyan elképzeltem.

Ez a modern, csak éppen gólt ne kapjunk foci eddig kifizetődő volt, de az angolok látványtalan játékkal jutottak be a legjobb négy közé. Hollandiának voltak jobb mérkőzései, igaz, hogy néha olyan ellenfelekkel találkoztak, amelyekkel szemben tudott focizni”

– fogalmazott a két válogatott eddigi meneteléséről a rádiós műsorvezető, riporter, aki számos rangos sporteseményről tudósít a helyszínről, a németországi Eb egyes mérkőzéseit is a stadionból követte.

Kádár Zoltán meglátása szerint kiegyensúlyozott mérkőzés várható a szerdán 22 órától kezdődő dortmundi második elődöntőben, ahol hosszabbítás dönt a továbbjutásról.

Úgy vélem, talán a hollandok akarnak többet játszani, Anglia megmarad ugyanebben a stílusban, inkább védekezik, de a végén úgy gondolom, hogy mégis csak döntőbe jut.

De ezen az Eb-n semmit nem lehet biztosra kijelenteni. Eddig azt láttam, hogy a csapatok szívesen elviszik a tizenegyesekig a mérkőzéseket. Az angoloknak eddig szerencséjük volt a büntetőrúgásokkal, de ezúttal megpróbálják hamarabb eldönteni és a hosszabbításban nyerni fognak” – fejtette ki.

Kádár Zoltán tippje: Hollandia–Anglia 1–1, hosszabbításban 2–1 az angoloknak.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.