Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Négygólos vereség, távolinak tűnik a 3. Liga a Bardoci Prímának

Sebestyén Ervin 2024. június 16., 21:22 utolsó módosítás: 2024. június 16., 21:25

Kemény csatát vívott egymással a Radnóti SK és a Bardoci Príma a labdarúgó 3. Ligába való feljutásért. A Maros megyei együttes szünetben még csak egy góllal vezetett, a végén viszont 4–0-ra nyert és magabiztosan várhatja a visszavágót.

Négygólos vereség, távolinak tűnik a 3. Liga a Bardoci Prímának
Nehéz helyzetből várhatja a folytatást a bardoci gárda. Korábbi felvétel Fotó: Facebook/Bardoci Príma

Szenzációsan teljesített az egész Kovászna megyei bajnokságban a Bardoci Príma, 28 forduló alatt 27 győzelmet és 1 döntetlent számlált. Ennek következében magabiztosan várhatták a 3. ligás osztályozót, amit Maros megye legjobbjával, a Radnóti SK-val kell megvívjanak.

Az első felvonást vasárnap délután rendezték, amely során a radnóti alakulat magabiztosan játszott, kiválóan használta ki a helyzeteit és kapott gól nélkül hozta le az összecsapást. Az első játékrészben még csak egyszer vette be az erdővidékiek kapuját, viszont a második félidőben további három találatot szerzett, így összességében 4–0-s győzelmet ért el.

Ezzel a végeredménnyel Radnót komoly lépést tett a harmadosztály irányába, míg a Bardoci Príma hatalmas bravúrt kellene bemutasson hazai pályán egy hét múlva, június 23-án, vasárnap 17.30-tól ahhoz, hogy megfordítsa a párharcot.

Labdarúgó 3. Liga, osztályozó, odavágó:
Radnóti SK–Bardoci Príma 4–0 (1–0).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.