Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Az ország legnagyobb stadionjában rendezik az FK Csíkszereda osztályozóját

Horváth Bálint Ottó 2024. május 14., 20:37

A fővárosi Nemzeti Aréna lesz a helyszíne a Bukaresti Dinamo és az FK Csíkszereda közötti mérkőzésnek a labdarúgó Szuperliga osztályozójának odavágóján.

Az ország legnagyobb stadionjában rendezik az FK Csíkszereda osztályozóját
A Nemzeti Aréna lesz a találkozó helyszíne Fotó: Wikipédia

A bukaresti klub kedden délután jelentette be, hogy az ország legnagyobb stadionjában rendezi meg a székelyföldiek elleni párharc első találkozóját, amely május 20-án, hétfőn 20 órakor kezdődik.

Korábban ugyan arról szóltak a hírek, hogy a Dinamo ideiglenes otthonában, az Arcul de Triumf stadionban játsszák le a meccset, ám

a nagy érdeklődésre való tekintettel a klub úgy döntött, hogy a Nemzeti Arénába helyezik át a mérkőzést, és remélik, hogy a szurkolóik megtöltik a lelátókat.

A fővárosi találkozón az FK Csíkszeredának is lehet szurkolótábora, a klub ugyanis ingyenes szurkolói buszt indít. Jelentkezni Tamás Lászlónál (Egérnél) lehet a 0743 – 314 314-es telefonszámon, péntek déli 12 óráig. Az indulás várhatóan hétfőn 13 órakor lesz az Erőss Zsolt Aréna parkolójából.

Az élvonalba jutásért zajló párosítás visszavágóját egy héttel később, május 27-én Csíkszeredában rendezik.

A másik ágon az FC Botoșani és a CS Mioveni között az első mérkőzést május 17-én, ugyancsak 20 órától játsszák le, míg a visszavágót május 24-ére időzítették.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.