Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Az FCSB legyőzésével bronzérmet szerzett a Sepsi OSK az Elit Ligában

Sebestyén Ervin 2024. május 22., 15:24

Szerdán délelőtt mérhette össze erejét az FCSB és a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK az U16-os Elit Ligában, a tét a bronzérem volt. A háromszéki gárda kiváló teljesítménnyel rukkolt elő és megverte a fővárosiakat.

Az FCSB legyőzésével bronzérmet szerzett a Sepsi OSK az Elit Ligában
Magabiztos játékkal zsebelte be a bronzérmet a háromszéki gárda Fotó: frf.ro

A bronzmérkőzést és a döntőt is Buftea városában rendezték szerdán. Az első megmérettetésen az FCSB és a Sepsi OSK találkozott egymással. Bátran kezdte az összecsapást a sepsiszentgyörgyi alakulat, Batzula Hunor révén a 25. percben meg is szerezte a vezetést, erre viszont azonnal válaszolt a bukaresti klub.

A második félidő derekán ismét eredményes volt a piros-fehérek tehetséges labdarúgója, majd a hosszabbításban a csereként beállt Bálint is betalált, beállítva a 3–1-es végeredményt. Ezzel a sikerrel a Sepsi OSK együttese bronzérmet szerzett az U16-os Elit Ligában.

A döntőben az Universitatea Craiova és a Kolozsvári U találkozott egymással, a kincses városiak a második játékrész elején hátrányba kerültek, azonban az utolsó percben sikerült egyenlíteni egy tizenegyesből szerzett góllal. A büntetőpárbajt 4–3-ra megnyerte, így az U16-os Elit Liga győztese idén a Kolozsvári U lett.

Labdarúgó U16-os Elit Liga, kisdöntő:
FCSB–Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK 1–3,
gólszerzők: Costache (28.), illetve Batzula (25., 67.), Bálint (90+4.).

FCSB: Andrei Chivulescu – Matei Aldea (Luca Galdea 46.), Tudor Suciu (Andrei Dăncuș 67.), Raul Alecsandroaie, Ianis Droană (David Buloi 76.) – Alex Zahan, Cristi Anghel, George Călin – Nicolas Costache, Robert Belibrov (Luca Vasile 46.), Cezar Tamaș (Eric Damașcan 59.). Vezetőedző: Lucian Mezei.
Sepsi OSK: Nicolae Mihăilă – Flavius Suciu, Petru Păcurar, Kolcza Dávid, Mario Giosanu – Raul Cantauz, Vlad Trută (Máthe Bence 67.), Batzula Hunor – Rareș Radovan (Cosmin Stancu 67.), Gabriel Mihoreanu, Daniel Coman (Butyka Zsolt 46. / Darius Bálint 90.). Vezetőedző: Florin Dârvăreanu.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.