Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Újra a legjobbak között a Sepsi OSK játékosai

Horváth Bálint Ottó 2024. május 14., 16:43 utolsó módosítás: 2024. május 14., 16:47

A sepsiszentgyörgyi labdarúgócsapat egymás után két mérkőzést nyert meg a labdarúgó Szuperliga felsőházi rájátszásában. A Bukaresti Rapid legyőzése után a Sepsi OSK egy védője, középpályása és támadója is bekerült a 9. forduló legjobbjai közé.

Újra a legjobbak között a Sepsi OSK játékosai
Gabriel Debeljuh duplázott a Rapid ellen Fotó: Pinti Attila

A székelyföldi együttes múlt pénteken látványos és fordulatos összecsapáson 3–2-re múlta felül hazai pályán a fővárosiakat, és ezzel a győzelemmel bebiztosították legalább az ötödik helyet a play-offban.

A remek csapatjáték mellett a sikerben nagy szerepelt vállalt Gabriel Debeljuh, aki az első félidőben duplázott, a Sepsi OSK horvát támadója nem hiányozhatott a játéknap legjobbjai közül. De mellette a harmadik, mint utóbb kiderült győztes gólt szerző, albán és észak-macedón kettős állampolgárságú Isnik Alimi, és az élvonalban első asszisztját jegyző Darius Oroian is bekerült a legjobb tizenegy labdarúgó közé.

Ezt megelőzően a nyolcadik játéknapon a háromszékiek négy labdarúgóját, valamint Bernd Storck vezetőedzőt is beválasztották a forduló csapatába, miután a Sepsi OSK idegenben 4–1-re kiütötte a Konstancai Farult.

A sepsiszentgyörgyiek szombaton 21 órától az Universitatea Craiova otthonában zárják a bajnokságot, ahol győzelem esetén akár a negyedik helyen is végezhetnek a felsőházban.

Labdarúgó Szuperliga, a rájátszás 9. fordulójának csapata

Kapus
: Răzvan Sava (Kolozsvári CFR).
Hátvédek: Darius Oroian (Sepsi OSK), Răzvan Patriche (Dinamo), Thalisson da Silva (Kolozsvári U), Mario Camora (Kolozsvári CFR).
Középpályások: Pablo Gaitan (Galaci Oţelul), Mino Sota (FC Hermannstadt), Isnik Alimi (Sepsi OSK).
Támadók: Gabriel Iancu (FC Hermannstadt), Gabriel Debeljuh (Sepsi OSK), Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova).
Vezetőedző: Tony da Silva (Jászvásári Poli).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.