Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Meccsre igyekvő Sepsi-szurkolót bántalmaztak a Kolozsvári U drukkerei

Székely Sport 2024. február 26., 18:58 utolsó módosítás: 2024. február 26., 19:19

Sajnálatos eset történt vasárnap a Sepsi OSK hazai bajnoki mérkőzését megelőzően, a Kolozsvárról érkezett drukkerek ugyanis megvertek egy meccsre igyekvő sepsiszentgyörgyi szurkolót.

Meccsre igyekvő Sepsi-szurkolót bántalmaztak a Kolozsvári U drukkerei
Nem a szervezett szurkolói csoporttal érkeztek a bántalmazók Fotó: Pinti Attila

Az erőszakos tettet elkövető kolozsvári huligánok nem az U szervezett szurkolói csoportjával, hanem feltehetőleg személyautóval érkeztek, és ebből kiszállva verték meg a Sepsi OSK szurkolóját. Az eset az Oltmező utcában, a Kaufland bevásárlóközpont közelében történt, olyan helyen, ahol nem voltak jelen a csendőrök.

A bántalmazásnak több szemtanúja is volt, és erről videófelvétel készült, amelyet közzétettek a közösségi oldalon, ezt azonban csak néhányan látták, mivel később törölték.

Megkeresésünkre a Sepsi OSK klubigazgatója, Hadnagy Attila elmondta, ők is hétfőn értesültek az esetről, de arról, hogy pontosan hogyan is történt, nem tudott bővebb információkkal szolgálni.

Felvettük a kapcsolatot a Kovászna Megyei Rendőr-felügyelőséggel is, ahol a diszpécser részlegen azt közölték, hogy nem tudnak az incidensről, a hétfői nap folyamán ezt senki nem jelentette nekik.

Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere szerint megengedhetetlen, ami a végül gól nélküli döntetlennel végződött mérkőzés előtt történt, és utólag szeretné elérni, hogy beazonosítsák a tetteseket és felelősségre vonják őket, de ehhez az is szükséges, hogy az érintett jelentse az incidenst a hatóságoknak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.