Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Két találat, kihagyott büntető és piros lap is volt a KSE és a Brassói SR meccsén

Daczó Hodor Barna 2024. április 13., 20:37 utolsó módosítás: 2024. április 13., 20:43

A labdarúgó 3. Liga alsóházi rájátszásának harmadik játéknapján az 5-ös csoportban a Kézdivásárhelyi SE hazai pályán leikszelt a sereghajtó Brassói SR Municipal csapatával.

Két találat, kihagyott büntető és piros lap is volt a KSE és a Brassói SR meccsén
Korábbi felvétel Fotó: László Ildikó

A szombat késő délutáni mérkőzés első lehetősége a házigazdák előtt adódott a 3. percben, amikor Gergely erőtlen lövését a brassói kapus gond nélkül megfogta. Kevéssel ezután a vendégek kapitánya, Stoian fejese ment mellé, majd Gergely beadását csípte el Baila.

A 10. percben Sroder Robert játékvezető kezezésért ítélt tizenegyest az SR javára, ám Tudoran lövését Albert szögletre hárította.

A folytatásban a brassóiak többet tartózkodtak a házigazdák térfelén és egy gólhelyzetet is összehoztak az első negyedóra végén, amikor Lemac lövését öklözte ki a KSE hálóőre.

A házigazda megrázta magát a félidő második részében, ám a 26. percben a bal szélen felrohanó Botorok beadására nem érkezett senki, aztán Gajdó távoli lövését tolta szögletre Baila.

A pálya kezdett a vendégek kapuja felé billenni, a mérkőzés első gólját mégis a brassói alakulat szerezte: a 43. percben Tudoran szlalomozott a KSE védői között, majd Albert hálójába lőtte a labdát (0–1).

A házigazdák válasza nem késett, a 45. percben egy szabadrúgást követően Gergely fejesgóllal egyenlítettek (1–1).

A második játékrész első gólhelyzetére negyedórát kellett várni, ekkor Gergely közeli lövése szállt a kapu fölé. Innentől felváltva veszélyeztetett a két csapat, előbb Fábián, majd a túloldalon Lemac próbálkozása volt pontatlan. Miután a védőket állva hagyó Botorok lövését hárította a kapus, Lemac lőtt gólt egy gyors ellentámadás végén, ám a játékvezető lest ítélt. Ez volt a brassói támadó utolsó helyzete, ugyanis

a 74. percben begyűjtötte második sárga lapját, ezért a mérkőzés végét a játékoslejáró széléről nézte.

Az emberelőnybe jutott kézdiek próbálták a maguk javára billenteni a mérleg nyelvét. A 81. percben egy emberként kértek büntetőt, miután Turcut a brassói védő a földre teperte, de a bíró a játék folytatása mellett döntött. A találkozó utolsó, talán legnagyobb gólhelyzete ugyanazon Turcu nevéhez fűződik, ám a kék-fehérek csatára a 88. percben Gergely beadását a kapu torkából mellé lőtte. Maradt a döntetlen, a KSE a következő fordulóban a Sepsi OSK farmcsapatát látja vendégül.

Labdarúgó 3. Liga, alsóházi rájátszás, 3. forduló:

Kézdivásárhelyi SE–Brassói SR Municipal 1–1 (1–1).

Gólszerzők: Gergely (45.), illetve Tudoran (43).
KSE: Albert – Bînță, Cîrstian, Ketesdi, Botorok, Agafiței, Albu, Fábián, Gergely, Gajdó, Zöld. Cserék: Bunduc, Bandi, Perényi, Turcu, Veres, Keresztély, Demeter, Dobos, Fülöp. Edző: Călin Moldovan.
Brassói SR: Baila, Sterian, Gödri, Stoian, Popa, Iordache, Dedu, Danciu, Gombos, Tudoran, Lemac. Cserék: Liam, Renta, Rachisan, Cenk, Dima, Burcea, Crețu, Pătrașcu, Popa. Edző: Ioan Naghi.

Labdarúgó 3. Liga, 2023–2024-es szezon, 5-ös csoport, alsóházi rájátszás, 3. forduló

3. Liga, 2023–2024-es szezon, 5-ös csoport, alsóházi rájátszás

Sorrend
Csapat
Mérkőzés
Győzelem
Döntetlen
Vereség
Gólkülönbség
Pont
1
Székelyudvarhelyi FC
3
2
0
1
6-4
35
2
Viitorul Curița
3
2
1
0
7-3
23
3
Kézdivásárhelyi SE
3
1
1
1
5-3
23
4
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK II.
3
2
0
1
4-3
22
5
Tatrangi Ciucaș
3
0
0
3
0-7
13
6
Brassói SR Municipal
3
0
2
1
5-7
9

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.