Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Fontos tudnivalók a Dinamo elleni visszavágóra készülő FK Csíkszereda szurkolók részére

Horváth Bálint Ottó 2024. május 26., 14:23 utolsó módosítás: 2024. május 26., 14:25

Lényeges tájékoztatást nyújtott az FK Csíkszereda a hétfő esti, Bukaresti Dinamo elleni hazai mérkőzésre érkező szurkolóknak. Ezt kell tudni a labdarúgó Szuperligába jutásért zajló osztályozós párharc visszavágója kapcsán.

Fontos tudnivalók a Dinamo elleni visszavágóra készülő FK Csíkszereda szurkolók részére
A csíkszeredai klub arra kéri a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre és foglalják el helyeiket Fotó: Pinti Attila

A mérkőzést csak érvényes belépőjeggyel, vagy a 2023/2024-es szezonra szóló bérlettel lehet megtekinteni a lelátóról. A találkozó napján nem lesz jegyárusítás, ugyanis az óriási érdeklődés miatt pénteken alig két és fél óra alatt az összes belépő elfogyott.

„Felhívjuk a kedves szurkolók figyelmét, hogy a lelátókra a belépés a következő módokon lehetséges: az O, S, R szektorokba a Lidl áruház felőli kapuknál lehet belépni. Ellentétben az eddig megszokottakkal, a szurkolóink a régi lelátóra a sátortetős pálya melletti (Nagyrét utca felőli) bejáratot vegyék igénybe.

Az Erőss Zsolt Aréna felőli bejárat és az aréna parkolója a mérkőzés napján nem lesz használható. Kérjük, kerüljék el azt a területet biztonsági okokból, és ne reagáljanak semmilyen esetleges provokációra!”

– olvasható az FK Csíkszereda tájékoztatójában.

A kapunyitás hétfőn 18 órakor lesz, a csíkszeredai klub arra kéri a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre és foglalják el helyeiket a torlódások elkerülése érdekében.

Az FK Csíkszereda–Bukaresti Dinamo visszavágó hétfőn 20 órától kezdődik, amikor a székelyföldieknek kétgólos hátrányt kellene ledolgozni az élvonalba való feljutáshoz, miután az első mérkőzésen a fővárosi csapat 2–0-ra győzött.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.