Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Feljuttatta a csapatot a 2. Ligába, távozik a nyárádtőiek edzője

Horváth Bálint Ottó 2024. június 10., 21:37 utolsó módosítás: 2024. június 10., 21:38

A labdarúgó 2. Ligába frissen feljutott Nyárádtői Unirea hétfőn este bejelentette, hogy közös megegyezéssel megvált Florentin Petre vezetőedzőtől.

Feljuttatta a csapatot a 2. Ligába, távozik a nyárádtőiek edzője
A vezetőségnek em sikerült megállapodni a folytatásról Florentin Petrével Fotó: Facebook/CS Unirea Ungheni

A Maros megyei kisváros csapata múlt héten hatalmas sikert ért el, az osztályozós párharcban a Besztercei Gloria legyőzésével hazai pályán kiharcolta a feljutást a másodosztályba.

Ezt követően a Székely Sportnak nyilatkozó klubelnök, Adrian Pop közölte, hogy a szezon befejeztével lejárt az együttest sikerre vezető Florentin Petre vezetőedző szerződése, és tárgyalnak vele a hosszabbításról.

A folytatásról viszont nem sikerült megállapodni a fiatal trénerrel, a Nyárádtői Unirea ugyanis a közösségi oldalán bejelentette a vezetőedző távozását.

„A Nyárádtői Unirea vezetősége közös megegyezéssel megválik Florentin Petre edzőtől, aki csapatunkat a 2. Ligába való feljutásig vezette.

Köszönjük az elkötelezettségét, szenvedélyét és fáradhatatlan munkáját. Irányítása alatt csapatunk fejlődött és új magasságokba jutott. Tisztelettel és elismeréssel búcsúzunk tőle mindazért, amit velünk elért. Florentin Petre mindig az Nyárádtői Unirea családjának tagja marad.

Köszönünk mindent, amit értünk tettél. Sok sikert kívánunk a jövőben!” – olvasható a klub közleményében.

A szakvezetői pályafutása elején álló Florentin Petre – aki a Bukaresti Dinamo korábbi meghatározó játékosa volt – tavaly október végén vette át a nyárádtői csapat irányítását, amikor Flavius Sabăut váltotta a kispadon.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.