Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Bernd Storck: Ștefănescu beállt és megteremtette a különbséget

Sebestyén Ervin 2024. április 16., 08:37

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK az utolsó pillanatban talált be a Bukaresti Rapid kapujába, ezzel megszerezve története első győzelmét a Giulești arénában. A mérkőzés után Bernd Storck a csapatát dicsérte, illetve kiállt Cristiano Bergodi mellett.

Bernd Storck: Ștefănescu beállt és megteremtette a különbséget
Bernd Storck elégedett volt a látottakkal, csapata megszerezte az első győzelmét Fotó: Pinti Attila

Jól kezdte a mérkőzést a hazai gárda, sorra alakította ki a helyzeteket, viszont betalálnia nem sikerült. A végén jött a csavar, ugyanis a 95. percben Debeljuh volt eredményes, így a Sepsi OSK három ponttal térhetett haza Sepsiszentgyörgyre a labdarúgó Szuperliga felsőházi rájátszás 4. fordulójában.

Marius Ștefănescu a második félidő derekán állt be csereként, a hazai szurkolók pedig kifütyülték a fiatal labdarúgót, amiért kihagyta az elmúlt három FCSB elleni összecsapást. A piros-fehérek szélsője meglepődött ezen a reakción, viszont csak a győzelemmel foglalkozott a meccs után.

„A három pont nagyon fontos volt számunkra, így versenyben maradtunk az nemzetközi kupaporondon való szereplésért. Nem számítottam rá, hogy kifütyülnek majd, soha nem mondtam bajom lenne a Rapiddal, vagy ne akarnék itt játszani, valószínűleg az FCSB-hez lehet köze, mindegy, nem számít. Nem akarom kommentálni az esetet, jó egészséget kívánok nekik, a pályán tettem a dolgom és ennyi” – nyilatkozta a fővárosiak elleni összecsapás után Ștefănescu.

A 25 éves játékos hozzátette, hogy a Farul elleni mérkőzésen érzett egy szúró fájdalmat, ezért a héten nem is edzett, ezért nem nevezte őt a kezdőbe Bernd Storck.

Fotó: Pinti Attila

A rájátszásban mind a négy mérkőzését elbukta a Rapid, a Sepsi OSK elleni vereség után pedig a szurkolók hangot adtak az elégedetlenségüknek, Cristiano Bergodi lemondását követelik.

„Hihetetlen volt az egész mérkőzés. Hatalmas lehetőségeink voltak, többször is a kapussal találtuk szemben magunkat, de semmi sem ment be, nagy csalódás ez mindannyiunk számára.

Úgy gondolom a fiúk egy kicsit elveszítették az önbizalmukat, ez viszont normális ebben a helyzetben. A klub dönt, kiértékeli a munkámat és meglátjuk mi lesz. Megértem a szurkolókat, akik a lemondásomat követelik, de én csak a dolgomat teszem”

– mondta el az újabb vereség után a Rapid vezetőedzője, Cristiano Bergodi.

Fotó: Pinti Attila

A helyzet kapcsán Bernd Storck kiállt az olasz szakember mellett, elmondása szerint egy kiváló edzőről van szó, aki nagyszerű munkát végez a bukaresti együttesnél.

„Nem lehet mindig az edzőt hibáztatni, kiválóan vezeti a csapatot, a négy vereség ellenére. Nem szabad elfelejteni, hogy nem ő van a pályán, nem ő focizik a fiúk helyett. Sok szerencsét kívánok neki a továbbiakban.

Ma mi voltunk a szerencsésebbek, jó csapatunk van, Ștefănescu pedig csereként beállva megteremtette a különbséget. Küzdöttünk az utolsó pillanatig. Voltak meccsek, ahol győzelmet érdemeltünk volna de nem jött össze, most ezt egy kicsit visszakaptuk a sorstól”

– értékelt a mérkőzés után Bernd Storck, a Sepsi OSK edzője.

A rutinos szakember azt is hozzátette, hogy hamarosan kiegészül a keret, ugyanis a következő mérkőzésen már bevethető lesz Cosmin Matei is, valamint Păun is egyre közelebb áll ahhoz, hogy visszatérhessen.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.