Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Ellenfélre vár a GYHK az Erste Ligában

Gergely Imre 2024. március 03., 11:01

A Gyergyói Hoki Klub 4–1-re nyert az FTC-Telekom ellen, így győzelemmel zárta az Erste Liga alapszakaszát. Szilassy Zoltán szerint az elmúlt másfél hónap és a 10 győzelem zsinórban bizakodóvá teheti a csapatot, de elbizakodottá semmiképpen sem.

Ellenfélre vár a GYHK az Erste Ligában
A szombati volt a GYHK utolsó meccse az alapszakaszban Fotó: Szász Adorján/GYHK

„Jól kezdtünk, már az elején élesek voltunk, érződött, hogy a Fradi meccsből jön. Tudtunk olyan távolságot generálni, ami kitartott a végéig, azt gondolom, ötven percig jó volt, amit csináltunk, az utolsó tíz perc lazább lett. Fontos, hogy hatvan percre ki tudjuk tolni a koncentrációt” – összegzett Szilassy Zoltán, a GYHK vezetőedzője, majd a következő időszakra is kitért.

{K1}

„Igyekszünk minél jobban felkészülni a soron következő ellenfelünkből, mindegy ki lesz az. Az utolsó másfél hónapban adtunk egy olyan alapot, amely bizakodóvá tehet minket, de semmiképpen sem válhatunk elbizakodottá” – nyilatkozta a Fradi elleni győztes mérkőzés után.

Fodor Szabolcs, az FTC-Telekom vezetőedzője szerint azért jöttek Erdélybe, hogy bebiztosítsák az alapszakasz-győzelmünket, ez pedig sikerült. „Nagyon büszkék vagyunk. Büszkévé tesz, hogy a tavalyi bajnokot magunk mögött tudtuk kettővel, és mi teremtettük magunknak azt, hogy ennek a meccsnek már igazából nem volt tétje. Sajnálom, hogy elején úgy alakult a meccs, ahogy, és hogy lesérítették a kapusunkat. Szomorú, hogy lesérült az elsőszámú kapusunk, de még egyszer mondom, rendkívül büszke vagyok, hogy megteremtettük magunknak azt, hogy a Gyergyó elleni meccsnek már nem volt tétje” – tette hozzá Fodor.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.