Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa
Olimpia

Egy telitalálatnyi pont választja el az élmezőnyt a tippversenyünkben

Zátyi Tibor 2024. június 27., 14:37

Véget ért a csoportkör a labdarúgó-Európa-bajnokságon, a magyar válogatott számára nem folytatódik a torna, a tippversenyen játszó olvasóinkra még sok izgalmas csata vár.

Egy telitalálatnyi pont választja el az élmezőnyt a tippversenyünkben

Ahogy az előző tippversenyeken is megszokhattuk, a németországi Eb alkalmával indított megmérettetésünkön is nagyon szoros az élmezőny.

Hölgy olvasónk, Bálint Anna vezet 128 ponttal, mindössze három pont az előnye az egyaránt második helyezett Lázár András Tiborral és Birtalan Tamással szemben (125).

Őket szorosan követi Kovács Ferenc (123) és Váncsa Eszter (122), az első ötöt kevesebb mint egy telitalálatnyi pontszám választja el egymástól.

A többieknek sem kell csüggedni, miután még hátra van az Eb egyharmada, július 14-ig 15 mérkőzésre tippelhetünk, így bőven maradt izgalom a következő két hétre. Feltöltöttük a nyolcaddöntős mérkőzéseket, lehet tippelni!

Olvasóink ne feledjék, hogy az egyenes kiesési szakaszban is megmaradunk a rendes meccsidőtartam, tehát a kilencven perc eredményénél a tippek tekintetében.

A versenyszabályzatunkból idézünk: „Nem bonyolítjuk versenyzőink dolgát az esetleges hosszabbítás, netán a tizenegyesrúgások utáni végeredmény megtippelésével. Ennek megfelelően a mérkőzések rendes játékidejének lefújása utáni végeredménnyel számolunk a döntőkben is, ahol így nem kötelező egyik vagy másik csapat győzelmére tenni, hanem továbbra is benne van a pakliban a döntetlen”.

Jó tippelést, sok szerencsét!

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.