Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Szerb támadó középpályás a Sepsi OSK következő erősítése

Zátyi Tibor 2024. május 23., 15:28 utolsó módosítás: 2024. május 24., 13:29

Újabb érkezőről számolt be a labdarúgó Szuperligában szereplő Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK közösségi oldalán: a klub megegyezett a szerb Mihajlo Neskovics támadó középpályással.

Szerb támadó középpályás a Sepsi OSK következő erősítése
Az 1,77 m magas Neskovicsnak több mint 150 meccse van a szerb élvonalban Fotó: Facebook/FK Vojvodina

A 24 éves játékos három évre írt alá, szerződése július elsejétől lép érvénybe. „Mihajlo Neskovics legutóbb az FK Vozdovac játékosa volt, tagja volt a szerb U16-os, U17-es, U18-as, U19-es és U21-es válogatottnak” – írják az új szerzeményről.

A középpályán és a két szélen is több pozícióban bevethető játékos az újvidéki Vojvodina csapatánál nevelkedett, két szezont lehúzott az Ingyija csapatánál, majd a belgrádi Vozdovachoz került. Az együttessel idén a kiesés elől menekül a szerb bajnokságban, jelenleg az utolsó előttiek, még egy forduló van hátra az alsóház küzdelmeiből. Csapata egyik legjobbja volt a szezon során, 36 meccsen hat gólt jegyzett és kiosztott hét gólpasszt is.

A játékos értékét a Transfermarkt 850 ezer euróra becsüli. A szerb labdarúgó már a hónap elején felmerült a Sepsi OSK-val kapcsolatosan, Hadnagy Attila sportigazgatóval beszéltünk a keret megerősítéséről.

Korábban a Sepsinél bejelentették, hogy megegyeztek a Vajdahunyadi Corvinul gólgyárosával, Marius Comannal, illetve hosszabbított Bernd Storck vezetőedző. A stábban marad Cornel Cernea kapusedző, illetve Czuczi Mátyás másodedző is.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.