Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hosszabbított vezetőedzőjével a Sepsi OSK

Horváth Bálint Ottó 2024. május 22., 13:43

A sepsiszentgyörgyi labdarúgóklub szerdán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Bernd Storck vezetőedzővel, aki egy éves megállapodást kötött a Sepsi OSK-val.

Hosszabbított vezetőedzőjével a Sepsi OSK
Bernd Storck a következő idényben a Sepsi OSK vezetőedzője lesz Fotó: Pinti Attila

„A történet folytatódik! Bernd Storck vezetőedző újabb, 2025 nyaráig szóló szerződést kötött a Sepsi OSK-val, további egy év hosszabbítási opcióval” – írta közösségi oldalán a háromszéki klub.

A német szakember tavaly november végén érkezett a Sepsi OSK-hoz, amikor Liviu Ciobotariut váltotta a kispadon. A nemrég befejeződött bajnoki szezonban 23 mérkőzésen irányította a székelyföldi gárdát, a mérlege tíz győzelem, öt döntetlen és nyolc vereség volt.

Bernd Storck irányításával a Sepsi OSK bejutott a Szuperliga felsőházi rájátszásába, ahol három győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel végül az ötödik helyen végeztek.

Bejelentették a Corvinul csatárát

A Sepsi OSK megszerezte a kupagyőztes Vajdahunyadi Corvinul legértékesebb labdarúgója, a támadó Marius Coman játékjogát. A 27 éves játékos az előző idényben 16 gólt szerzett, ebből tízet a 2. Ligában és hatot a Román Kupában.

Marius Coman három éves szerződést írt alá a Sepsi OSK-val.

Korábban az Academica Clinceni, a Kolozsvári CFR, a Kolozsvári Universitatea a Resicabányai CSM, a Lénárdfalvi Comuna és a Petrolul Ploieşti csapataiban játszott.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.