Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A Sepsi-SIC videókkal bizonyítja Zoran Mikes ártatlanságát

Sebestyén Ervin 2024. február 01., 17:16

Nemrégiben Gabby Williams megvádolta a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC vezetőedzőjét, Zoran Mikest, hogy a rutinos tréner a kedd esti meccsen megütötte a fenekét. Az ügy kapcsán közleményt adott ki a háromszéki klub, amelyben kiáll a bosnyák menedzser mellett.

A Sepsi-SIC videókkal bizonyítja Zoran Mikes ártatlanságát
Zoran Mikes hosszú évek óta a Sepsi-SIC vezetőedzője, a klub kiáll mellette Fotó: Haáz Vince

Hatalmas botrány tört ki a LDLC ASVEL Feminin–Sepsi-SIC női kosárlabda Euroliga mérkőzését követően, miután a franciák egyik játékosa a közösségi médiában megvádolta a háromszékiek vezetőedzőjét, állítása szerint Zoran Mikes fenéken ütötte őt.

Az ügy kapcsán megszólalt a sepsiszentgyörgyi együttes is:

„Teljes mértékben kiállunk mellette és mivel egy olyan esetről van szó, amelynek szemtanúja volt a csapatunk stábja, padon ülő játékosai, köztük az edző 17 éves lánya, illetve csapatunk közvetlen háta mögött elhelyezkedő tíz lelkes szurkolója.

Megdöbbenve értesültünk a sajtóban megjelent vádakról, miszerint olyan jelzőkkel illeti vezetőedzőnket, amely több, mint felháborító, besározva a nevét, ezáltal klubunkét is” – áll a Sepsi-SIC közleményében.

A publikált szövegben arra is felhívják a figyelmet, hogy az amerikai kosárlabdázó által közzétett tweet eltér a valóságtól, mivel két teljesen más esetet vont össze.

A Sepsi-SIC videókkal támasztja alá Zoran Mikes ártatlanságát, és száz százalékban kiállnak amellett, hogy a bosnyák edző nem létesített semmilyen fajta kontaktot a játékossal az említett esetnél.

A teljes közlemény ide kattintva olvasható.

Az együttes abban bízik, hogy a FIBA (Nemzetközi Kosárlabda-szövetség) mielőbb kielemzi az ügyet és tisztázódik a helyzet.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.