Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa
Olimpia

Szurkold végig a foci Eb-t a Székely Sporttal és nyerj értékes díjakat!

Székely Sport 2024. június 10., 14:24 utolsó módosítás: 2024. június 10., 14:25

Pénteken rajtol a labdarúgó-Európa-bajnokság Németországban, és ahogy a korábbi tornák alkalmával tettük, idén is online tippversenyt indítunk, amelybe bárki bekapcsolódhat. Az Eb végén tippversenyünk első négy helyezettjét díjazzuk, a végső győztesnek pedig egy kétszemélyes Sepsi OSK szezonbérlet jár!

Szurkold végig a foci Eb-t a Székely Sporttal és nyerj értékes díjakat!
Jó tippelést, sok szerencsét!

Online tippversenyünk funkcióiban megegyezik a 2022-es világbajnokságon használttal. A játékba bárki bekapcsolódhat, aki regisztrál a Székelyhonon (jelenlegi felhasználóinknak egyszerűen csak be kell lépniük és elfogadniuk a tippverseny szabályzatát), és a sport.szekelyhon.ro/tippverseny linkre kattintva máris megteheti tippjeit.

Első körben a csoportmeccsek eredményeit lehet megjósolni, a tippeket pedig egészen a kezdést megelőző öt percig bármikor meg lehet tenni, illetve módosítani.

Az aktuális meccs kezdete előtt öt perccel már nem lehet tippelni arra a mérkőzésre, továbbá kezdéskor már nyilvánossá válik a tippünk mindenki számára.

Minden felhasználónk – amellett, hogy pontjait számoljuk és helyezését rangsoroljuk az összesített listán – létrehozhat egy külön csoportot, publikusat és privátot egyaránt. A Székely Sport tippversenyének köszönhetően nem kell e-mailezgetni, exceltáblázatokat megosztani, számolgatni az eredményeket, csak egyszerűen létrehozni egy privát csoportot, meghívni oda az érdekelteket, tippelni, és a rangsorolást, a pontok számolását mi elvégezzük.

Az egyenes kieséses szakaszban is megmaradunk a rendes meccsidőtartam, tehát a kilencven perc eredményénél a tippek tekintetében, és nem bonyolítjuk versenyzőink dolgát az esetleges hosszabbítás, netán a tizenegyesrúgások utáni végeredmény megtippelésével. Ennek megfelelően a mérkőzések rendes játékidejének lefújása utáni végeredménnyel számolunk a döntőkben is, ahol így nem kötelező egyik vagy másik csapat győzelmére tenni, hanem továbbra is benne van a pakliban a döntetlen.

Az összesített listán minden tippelőnk szerepel, és aki itt nyer, az valóban nyer!

Értékes díjakat ajánlunk fel az első négy helyezettnek, ezek a következők:

1. díj: egy darab páros szezonbérlet a Sepsi OSK hazai bajnoki mérkőzéseire a 2024–2025-ös szezonra

2. díj: 2000 lej értékű gumiabroncs-utalvány a marosvásárhelyi Marsótól, ami beváltató akár egy teljesen új gumiszettre;

3. díj: egy darab 10 fős gyárlátogatás a Csíki Sör és Csíki Csipsz üzemeibe, korlátlan csipsz- és sörfogyasztással;

4. díj: egy darab páros wellnesshétvége a gyergyószentmiklósi Filo Hotel Wellness & Spába korlátlan wellnesshasználattal és svédasztalos reggelivel.

És itt tartjuk fontosnak megjegyezni, hogy a tippversenyben mi, a Székelyhonnál és a Székely Sportnál dolgozók is részt veszünk, viszont amennyiben egyik kollégánk végez a jutalmat érő helyeken, akkor a nyeremény az őt követő, kiadónkkal munkaviszonyban nem álló tippelőre száll.

A versenyszabályzat további részleteit – köztük a pontozási rendszerünket – megtalálják online a versenyszabályzat fül alatt.

A végén az nyer, akinek a legtöbb pontja van, pontazonosság esetén pedig az, akinek több a 7 pontos telitalálata. Ha az is megegyezik, akkor sorsolunk.

Jó tippelést, sok szerencsét!

A játék támogatói

A Sepsi OSK Székelyföld egyetlen, első osztályban szereplő labdarúgócsapata. A 2011-ben alapított klub néhány év alatt komoly sikereket ért el a hazai porondon: háromszor szerepeltek a Román Kupa döntőjében – amelyben kétszer diadalmaskodtak is –, illetve a Román Szuperkupát is elhódították két alkalommal. A piros-fehér csapat hazai mérkőzéseit a Sepsi OSK Arénában vívja, ahol már nemzetközi kupamérkőzéseket is megtekintetett a háromszéki nagyérdemű.

A MARSOROM több mint 22 éve meghatározó szereplője a romániai gumiabroncspiacnak. Központja Nagyernyében, Maros megyében található, ahol modern abroncsközpont, korszerű raktárak, kerékszerviz és irodák várják az ügyfeleket. Országos terjesztési hálózatuk stratégiailag elhelyezett munkapontokkal rendelkezik Bukarestben, Brassóban és Nagyváradon. Jövőorientált stratégiájuk a képzett személyzetre, gyors szállításra és specializált szervizre épül. A MARSOROM optimális megoldásokat kínál minden járműtípusra, beleértve a szerelést, kiegyensúlyozást és javítást. MARSOROM – mozgásban tartjuk ügyfeleinket, hogy mindig időben hazaérjenek!

A Csíki Sör és Csíki Csipsz gyára Hargita megyében, Csíkszentsimonban található. A Csíki-medencében több százéves múltra tekint vissza a sörfőzés hagyománya, ugyanakkor a székely pityóka is a helyi emberek életszükségletévé vált. Ezeknek köszönhetően indult útjára a sörkészítés és a csipszelőállítás a XXI. században, a Csíki Sör és Csipsz termékei pedig immár a székelyföldi és erdélyi boltok polcain is megtalálható.

A Filo Hotel Wellness & Spa gazdag programokkal és látványosan változatos természeti szépségekkel várja vendégeit. A gyergyószéki három csillagos szállodában fürdődézsa, szauna, sószoba, szolárium és edzőterem is megtalálható, ugyanakkor különlegesen finom ételeket is készítenek a náluk megszállóknak. Hogyha nagyszerű kikapcsolódásra vágysz, akkor irány a Filo Hotel Wellness & Spa!

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.