Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa
Olimpia

Mind a hat csapattól gólt vár Pászka Lóránd a csütörtöki Eb-mérkőzéseken

Sebestyén Ervin 2024. június 20., 13:27

Javában zajlik a németországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulója, csütörtökön újabb három párharcot rendeznek. Pászka Lórándot, az FTC kiválóságát kértük fel, hogy tippelje meg a végeredményeket.

Mind a hat csapattól gólt vár Pászka Lóránd a csütörtöki Eb-mérkőzéseken
Pászka Lóránd mindegyik csapattól gólra számít a csütörtöki meccseken Fotó: Molnár Ádám

Pászka Lóránd 2022 óta erősíti a magyar élvonalban szereplő Ferencvárosi TC együttesét, a székelyföldi focista azóta már háromszoros magyar bajnoknak vallhatja magát, illetve egyszer a kupát is elhódította csapatával.

A 28 éves védő a C csoportban a szlovén–szerb összecsapáson szoros csatát jósol. „A szerbek már az angolok ellen is megmutatták, hogy képesek minőségi futballt játszani, illetve ha Tadic ott lesz a kezdőcsapatban, akkor mindenképp Szerbia győzelmet mondanék. A szlovénok gyenge első félidőt produkáltak a dánok ellen” – mondta el Pászka Lóránd a délután 4 órától rajtoló találkozóról.

Pászka Lóránd tippje: Szlovénia–Szerbia 1–2.

A négyes másik mérkőzésén csütörtökön 19 órától pályára lépnek az angolok is, ezúttal a dánok ellen kell bizonyítaniuk. Az első fordulóban Anglia egygólos győzelmet aratott a szerbek ellen, míg Dánia osztozkodott a pontokon a szlovénekkel.

„Itt határozottan arra tippelnék, hogy Anglia behúzza ezt az összecsapást is, azt hiszem nincs szükség különösebb magyarázatra. Nagy erőt képviselnek és ha végig fenntartják azt az intenzitást, amit az első mérkőzésük elején mutattak, akkor nem is lehet kérdés a végkimenetel” – fejtette ki véleményét az FTC nagyszerű védője.

Pászka Lóránd tippje: Dánia–Anglia 1–3.

A nap legjobban várt mérkőzése a B csoportban a 22 órától rajtoló Spanyolország–Olaszország rangadó. Mindkét gárda győzelemmel rajtolt a kontinensviadalon, a nyertes pedig már be is biztosítja a továbbjutását a csoportból.

„Mindkét csapat magas játékerőt képvisel, habár a spanyolok közelebb állnak a szívemhez. Azonban az igazság az, hogy mindig nagyon nehéz az olaszok ellen játszani, én döntetlent mondanék erre a rangadóra” – magyarázta Pászka a Székely Sportnak.

Pászka Lóránd tippje: Spanyolország–Olaszország 1–1.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.