Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa
Olimpia

Döntetleneket tippelt Tamás Zoltán a keddi meccsekre

Dobos László 2024. június 18., 10:38

Kedden este bemutatkoznak az F jelű csoport csapatai a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon. Tamás Zoltán, a Hargita Megyei Labdarúgó-egyesület elnöke a török–georgiai és a portugál–cseh találkozóra is döntetlent tippelt.

Döntetleneket tippelt Tamás Zoltán a keddi meccsekre
Tamás Zoltán kiegyenlített csatákra számít Fotó: Erdély Bálint Előd

A története első Európa-bajnokságán szereplő georgiai labdarúgó-válogatott kedden este Dortmundban, az F csoport első fordulójában a török válogatott ellen mutatkozik be, a csoport másik két tagja, a Cristiano Ronaldo vezette Portugália, valamint a cseh együttes pedig Lipcsében csap össze.

Tamás Zoltán testnevelő tanárt, volt játékost, játékvezetőt, a Hargita Megyei Labdarúgó-Egyesület (HMLE) elnökét a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) rendszeresen delegálja első és másodosztályú futballmérkőzésekre megfigyelőnek. „A papírforma szerint Törökország és Portugália a kedd esti mérkőzések esélyese, de annyira kiegyensúlyozottak az erőviszonyok, hogy bárki legyőzhet bárkit ezen az Európa-bajnokságon. Ezért én mindkét ma esti összecsapásra, a Törökország–Grúzia és a Portugália–Csehország találkozóra is döntetlent, egyformán 1–1-et tippelek” – válaszolta megkeresésünkre Tamás Zoltán.

Tamás Zoltán tippjei: Törökország–Grúzia 1–1, Portugália–Csehország 1–1.

Tippversenyünket itt találja.

A török–georgiai találkozó 19 (Pro Arena, M4 Sport), a portugál–cseh mérkőzés pedig 22 órakor kezdődik (Pro TV, M4 Sport).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.