Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Újra megmérkőzik a Ferencvárossal a Sepsi OSK

Horváth Bálint Ottó 2024. június 10., 16:06 utolsó módosítás: 2024. június 11., 13:08

Gyülekezőt fújt a Sepsi OSK labdarúgócsapata, a hétfői orvosi vizsgálatokat követően kedden elkezdik az edzéseket a következő szezonra. Akárcsak az elmúlt két évben, a székelyföldiek idén is találkoznak a Ferencvárossal a felkészülési időszakban.

Újra megmérkőzik a Ferencvárossal a Sepsi OSK
Lejárt a szünet, újra összegyűltek a Sepsi OSK játékosai Fotó: Pinti Attila

Véget ért az alig három hetes nyári szünet, összegyűlt a sepsiszentgyörgyi együttes kerete. A játékosok hétfőn egész nap orvosi vizsgálatokon vesznek részt, majd kedd reggeltől kezdődnek az edzések – tudtuk meg Hadnagy Attilától, a Sepsi OSK sportigazgatójától.

Mint ismertette, különböző okok miatt néhányan hiányoznak a csapatból: Isnik Alimi az észak-macedón válogatottal készül, Kecskés Ákos és Nicolae Păun pedig sérültek, utóbbi korábban műtéten esett át, és vélhetően ebben az évben nem is léphet pályára.

Az előző élvonalbeli bajnoki idényt az ötödik helyen záró Sepsi OSK június 23-áig itthon készül, majd ausztriai edzőtáborba utaznak, ahol

egyelőre két barátságos mérkőzés szerepel a programban, június 27-én a Ferencvárossal, július 3-án az Austria Wiennel játszanak.

A magyar bajnokcsapattal a székelyföldiek az elmúlt két évben is találkoztak az edzőtáboruk során, 2022-ben 3–0-ra győztek ellenük, majd 2023-ban 1–0-ra alulmaradtak.

Ami a keretben történő változásokat illeti, Hadnagy Attila a Székely Sportnak elárulta, hogy

még legalább három-négy játékos érkezése várható, tárgyalásokat folytatnak belföldi labdarúgókkal és idegenlégiósokkal is, és hamarosan megválik, hogy kivel tudnak megegyezni.

A háromszéki klub egyelőre három igazolást hajtott végre az elmúlt időszakban, a Vajdahunyadi Corvinul volt támadója, Marius Coman, a szerb Mihajlo Neskovics támadó középpályás, valamint a szerb és horvát állampolgársággal rendelkező Stefan Hajdin hátvéd csatlakozott a kerethez.

Bernd Storck vezetőedző szakmai stábja új erőnléti edzővel egészült ki Bogdan Aldea személyében, aki a Kolozsvári CFR-nél tevékenykedett Dan Petrescu mellett. A német szakvezető munkáját továbbá akárcsak az előző szezonban, idén is Czuczi Mátyás másodedző és Cornel Cernea kapusedző segíti.

Elkezdik a bérletek árusítását

A Sepsi OSK szerdán, június 12-én indítja a 2024–2025-ös idény hazai mérkőzéseire szóló bérletek árusítását – közölték a klub közösségi oldalán. Június 12. és 23. között csak azok tudnak majd bérletet vásárolni, akik tavalyi bérletük (2023–2024-es szezon) birtokában elővásárlási jogukkal szeretnének élni és ugyanarra a helyre azt meghosszabbítani. A klub kéri a korábbi bérleteseket, hogy az előző szezonra érvényes kártyájukat vigyék magukkal az azonosítás érdekében.

A bérleteket személyesen a Sepsi OSK Aréna jegypénztárában lehet beszerezni a következő program szerint: szerdán, csütörtökön és pénteken 16 és 19, valamint szombaton 10 és 13 óra között.

A bérletek árai
A-B-C-D szektorok: 400 lej
E-F-G-H-I-J: 800 lej
X-Y: 1200 lej
VIP: 2000 lej

A bérletek a Sepsi OSK minden hazai bajnoki és kupamérkőzésére belépést biztosítanak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.