Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kivívta a Brassói FC, jövőre is a 2. Ligában folytatja

Sebestyén Ervin 2022. május 21., 14:42

Rendkívül kevés helyzetet dolgoztak ki a csapatok, a visszavágón is mindössze egygólos különbség döntött a labdarúgó 2. Liga osztályozóján. A Temesvári Poli papíron búcsúzott a másodosztálytól. 

Kivívta a Brassói FC, jövőre is a 2. Ligában folytatja
A Brassói FC kettős győzelemmel zárta a 2. Liga osztályozót a Temesvári Polival szemben. Korábbi felvétel Fotó: Brassói FC Facebook oldala

Szombat kora délután mérkőzött meg egymással a két együttes, az összecsapást a hazaiak 2–1-es előnyről várhatták. Az első félidő nem hozott túl sok izgalmat, egyik fél sem alakított ki komolyabb gólhelyzetet, 0–0-s eredménnyel vonulhattak szünetre.

A fordulást követően továbbra is a pálya közepén csordogált a játék.

Szinte a semmiből jött a hazaiak gólja, Angelov a 71. percben egy óriási védelmi hibát követően került ziccerbe, 10 méterről pedig magabiztosan lőtt a bal alsóba (1–0).

A hajrában sem sikerült feltörni az egyébként remekül teljesítő brassói védelmet, így újabb találat már nem született.

Kettős győzelemmel a sárga-feketék jövőre is a román másodosztályban indíthatják az idényt. Nem kizárt, hogy a Temesvári Poli is maradhat a 2. Ligában, mivel az élvonaltól búcsúzó Medgyesi Gaz Metan a csődszélén áll, lehetséges, hogy megszűnik a Szeben megyei klub. Amennyiben ez bekövetkezik, akkor a fehér-lilák sem esnek ki.

Labdarúgó 2. Liga osztályozó, visszavágó:

Brassói FC–Temesvári Poli 1–0 (0–0).
Gólszerző: Angelov (71.).
Összesítésben: 3–1.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.