Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hazai barátságos meccsen készül, új játékosokra vár a Sepsi OSK

Horváth Bálint Ottó 2024. június 19., 14:50 utolsó módosítás: 2024. június 20., 14:48

Hazai környezetben játssza a felkészülési időszak első barátságos mérkőzését a Sepsi OSK, csütörtökön délelőtt az élvonalban újonc Unirea Sloboziát fogadja. A napokban új játékosok érkezése várható a sepsiszentgyörgyi labdarúgócsapathoz.

Hazai barátságos meccsen készül, új játékosokra vár a Sepsi OSK
Egyelőre még itthon készülnek, majd hétvégén edzőtáborba utaznak Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Javában zajlanak az edzések a Bernd Storck vezetőedző által irányított székelyföldi együttesnél, amely csütörtökön hazai pályán barátságos meccset játszik. A Sepsi OSK ellenfele a Szuperligába idén feljutott Unirea Slobozia lesz, a találkozó 11 órától kezdődik a szemerjai stadionban, a belepés pedig díjtalan a nézők számára.

A szünet utáni első barátságos mérkőzésen az a legfontosabb, hogy ne sérüljön le senki és tartsunk egy jó edzést. Az eredmény nem számít, és a taktikát sem lehet figyelni, hiszen a játékosok csak egy hete kezdték újra a felkészülést”

– nyilatkozta a Székely Sportnak Hadnagy Attila.

A Sepsi OSK sportigazgatója ismertette, hogy jól halad a felkészülés, a játékosok legnagyobb része egészséges, mindössze a legújabb igazolás, a magyarországi Sigér Dávid küszködik kisebb egészségügyi problémával, talpgyulladással érkezett a Fehérvártól, és eddig csak a teremben edzett, míg az előző szezon végén megsérült Kecskés Ákos még nem csatlakozott a kerethez, ő egyenesen az edzőtáborban találkozik a társaival.

Mint megtudtuk, a napokban új labdarúgók érkezése várható a csapathoz,

Hadnagy Attila reményei szerint pénteken be tudnak jelenteni egy új játékost, de akár már csütörtökön is lehet számítani egy újoncra.

Továbbá, még legalább három játékosra van szükségük, egy belső védővel, védekező középpályással és szélsővel szeretnének erősíteni.

A háromszéki klub egyelőre öt igazolást hajtott végre az elmúlt időszakban, a Vajdahunyadi Corvinul volt támadója, Marius Coman, a szerb Mihajlo Neskovics támadó középpályás, a szerb és horvát állampolgársággal rendelkező Stefan Hajdin hátvéd, az FK Csíkszereda volt kapusa, Gyenge Szilárd, valamint legutóbb Sigér Dávid középpályás játékjogát szerezték meg.

A sepsiszentgyörgyi csapat vasárnap indul az ausztriai edzőtáborba, ahol július 5-éig tartózkodnak. Mint ismert, két barátságos mérkőzés szerepel a programjukban, június 27-én a Ferencvárossal, július 3-án az Austria Wiennel találkoznak.

„Egyelőre kevesen vagyunk, nem is tudunk több mérkőzést játszani, hiszen sok játékos távozott, és őket pótolni kell, de az a baj, hogy lassan halad a leigazolásuk, így nincs értelme több edzőmeccset lekötni.

Az a lényeg, hogy megfelelően készüljünk fel fizikailag és taktikailag, aztán a bajnokságban lesz idő játszani”

– jegyezte meg Hadnagy Attila.

Az új bajnoki idény rajtjáig kevesebb, mint egy hónap maradt hátra, a július 13-ai hétvégén kezdődik a küzdelem a Szuperligában.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.