Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Döntetlennel kezdte a felkészülési időszakot a Sepsi OSK

Sebestyén Ervin 2024. június 20., 14:17 utolsó módosítás: 2024. június 20., 15:03

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a háromszéki fociklub a frissen Szuperligába feljutó Unirea Sloboziát fogadta. Bernd Storck együttese szünetben még hátrányban volt, a hajrában viszont összejött az egyenlítés.

Döntetlennel kezdte a felkészülési időszakot a Sepsi OSK
Döntetlennel kezdte a felkészülési időszakot a Sepsi OSK. Korábbi felvétel Fotó: Pinti Attila

Nagymértékben átalakul a piros-fehérek kerete, a vezetőedző több játékossal is közölte, hogy a következő idényben már nem számol vele, illetve volt aki visszautasíthatatlan ajánlatot kapott és ezért távozott a Kovászna megyei gárdától.

A háromszéki klub egyelőre öt igazolást hajtott végre az elmúlt időszakban, a Vajdahunyadi Corvinul volt támadója, Marius Coman, a szerb Mihajlo Neskovics támadó középpályás, a szerb és horvát állampolgársággal rendelkező Stefan Hajdin hátvéd, az FK Csíkszereda volt kapusa, Gyenge Szilárd, valamint legutóbb Sigér Dávid középpályás játékjogát szerezték meg. Azonban Hadnagy Attila sportigazgató elmondta, hogy még legalább három-négy labdarúgóval szeretnék bővíteni a keretet.

A Sepsi OSK csütörtökön délelőtt hazai pályán fogadta az Unirea Sloboziát, amely Toma révén már a 23. percben megszerezte a vezetést. Bernd Storck több helyen is próbálgatta a játékosokat, végül pedig az egyenlítés is összejött.

Negyedórával a vége előtt Rența volt eredményes, így végül 1–1-es döntetlennel vonultak le a gyepről a felek.

A háromszéki alakulat június 23-ig hazai környezetben készül az új szezonra, majd ausztriai edzőtáborba utaznak, ahol egyelőre két barátságos mérkőzés szerepel a programban: június 27-én a Ferencvárossal, július 3-án az Austria Wiennel játszanak.

Labdarúgó felkészülési mérkőzés,
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Unirea Slobozia 1–1 (0–1),
gólszerzők: Rența (73.), illetve Toma (23.).

A Sepsi OSK kezdőcsapata: Moldovan – Ciobotariu, Ninaj, Neskovic, Matei, Kallaku, Alimi, Oroian, Ştefan, Varga K., Debeljuh. Pályára lépett: Gyenge, Oteliță, Hajdin, Coman, Rența, Popșa, Dobozi, Kocsis, Sandu, Kolcza, Demeter.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.