Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Török ellenfelet kapott a Sepsi-SIC

Sánta Imre 2021. december 03., 10:03 utolsó módosítás: 2021. december 03., 10:05

A csoportjából továbbjutó Sepsi-SIC az Európa Kupa egyenes kieséses szakaszának első körében az Orman Genclik együttesével fog megküzdeni. Az első mérkőzést a Sepsi Arénában játsszák december 15-én, a visszavágót egy héttel később rendezik Ankarában.

Török ellenfelet kapott a Sepsi-SIC
A csoportkörben a szintén török Elazig Il Özel Idare ellen két győzelmet szerzett a Sepsi SIC Fotó: Facebook/Sepsi-SIC

A háromszékiek négy győzelemmel és két vereséggel zárták a csoportkört, megelőzve a szintén török Elazig Il Özel Idare, valamint az UNI Győr együttesét, de lemaradva az ukrán BC Prometey mögött.

Az Orman Genclik szintén másodikként végzett az F csoportban a Diósgyőr mögött, miután négy sikert és két kudarcot könyvelhetett el.

A két csapat tehát azonos mérleggel rendelkezik, így a továbbjutásért vívott küzdelemben kiegyenlített mérkőzésekre lehet majd számítani. A zöld-fehérek számára nem lesz könnyű feladat túljutni ellenfelükön, amely jelenleg a nagyon színvonalas török bajnokság rangsorának második helyét foglalják el. Az Orman keretét többnyire hazai játékosok alkotják, de két amerikai és egy francia légiós is erősíti soraikat.

A párharc első mérkőzését a székelyföldi együttes hazai környezetben játszhatja december 15-én, egy héttel később pedig Ankarában rendezik a továbbjutást eldöntő visszavágót.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.