Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nagyon nehéz meccs vár Miskolcon a sepsiszentgyörgyi kosaras lányokra

Sebestyén Ervin 2024. január 18., 12:33

Újabb kihívás előtt a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, a háromszéki alakulat a DVTK HUN-Therm otthonában lép pályára csütörtökön este a női kosárlabda Euroliga 12. fordulójában.

Nagyon nehéz meccs vár Miskolcon a sepsiszentgyörgyi kosaras lányokra
Nehéz mérkőzés vár Zoran Mikes lányaira Fotó: Facebook/Sepsi-SIC

Kiválóan teljesít eddig a nemzetközi kupaporondon a miskolci gárda, a játéknapot megelőzően a második helyen állt, viszont közvetlenül a sepsiszentgyörgyiek elleni találkozó előtt visszacsúszott a negyedik pozícióba, ugyanis a többiek már lejátszották a saját meccsüket. Rangadóval hangolt a Sepsi-SIC ellen a DVTK, ugyanis vasárnap a korábbi Euroliga-győztes Sopront látták vendégül, a meccset a hazaiak 71–65-re behúzták és továbbra is hibátlanul vezetik a bajnokságot.

Ami a keretüket illeti, nem történt változás, az eddig megszokott játékosokkal rohamozhat majd a magyar együttes. Legutóbb a nemzetközi kupaporondon a Lublin ellen szerepeltek, ahol 56–37-es vereségbe szaladtak bele.

A Sepsi-SIC szintén sikerrel hangolt a nemzetközi kupameccsre, a CSM Târgoviște otthonában aratott 70–61-es sikert, így magabiztosan várhatja a csütörtöki összecsapást. Az Euroligában tizenegy forduló alatt 13 egységet szereztek a lányok, két győzelem és kilenc vereség az eddigi mérlegük. Legutóbb a Valencia ellen játszottak a zöld-fehérek, akkor a spanyol bajnoktól 71–61-re kaptak ki.

A két gárda az ötödik játéknapon összemérhette már az erejét Sepsiszentgyörgyön, akkor Zoran Mikes lányai úgy szenvedtek 80–68-as vereséget, hogy három negyedben is ugyanannyi pontot dobtak, mint a miskolciak.

Az összecsapást csütörtökön rendezik 19 órától, élőben közvetítik a FIBA YouTube-csatornáján.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.