Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Megismerte ellenfeleit és menetrendjét az Európa Kupában a Sepsi-SIC

Horváth Bálint Ottó 2022. október 14., 16:38

Nem sikerült kiharcolnia a főtáblára jutást az Euroligában a sepsiszentgyörgyi női kosárladacsapatnak, így az Európa Kupában folytatja nemzetközi szereplését.

Megismerte ellenfeleit és menetrendjét az Európa Kupában a Sepsi-SIC
Hazai pályán kezdik menetelésüket a második számú európai kupasorozat csoportkörében. Korábbi felvétel Fotó: Pinti Attila

A Sepsi-SIC a második helyen zárta az Euroliga belgrádi selejtezőtornáját, miután előbb kedden 19 pontos vereséget szenvedett (54–73) a görög Olimpiakosz Pireusztól, majd szerdán húsz ponttal múlta felül (83–63) a házigazda Crvena zvezdát. A csütörtöki utolsó mérkőzésen az Olimpiakosz 84–60-ra legyőzte a szerb együttest, ezzel megszerezte a csoport első helyét, és bejutott az Euroliga csoportkörébe.

A második számú európai kupasorozat, az Európa Kupa E csoportjában a Sepsi-SIC ellenfele két török gárda, a Nesybe Aydin és a Bursa BSB, valamint a selejtezőből érkező, izraeli Elitzur Holon lesz. Az első mérkőzést október 26-án, szerdán az izraeli együttessel játsszák a Sepsi Arénában, majd novemberben három idegenbeli találkozó vár a háromszékiekre. A török csapatokkal decemberben találkoznak hazai pályán. A csoportból az első két helyezett jut tovább a rájátszásba.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.