Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kolozsváron tekvandóztak a Csíki Titánok

Dobos László 2022. április 08., 10:41

A Csíki Titánok csapata 17 versenyzővel vett részt a Kolozsváron megrendezett, Transilvania-kupával díjazott WT Taekwondo versenyen, ahol nagyon jó helyezéseket értek el.

Kolozsváron tekvandóztak a Csíki Titánok
Dombi Gyula és tanítványai a kolozsvári versenyen Fotó: Csíki Titánok

A kolozsvári Horia Demian sportcsarnokban közel 350 versenyző mérte össze tudását, az országos méretű versenyen csak a küzdelem versenyszámban zajlott a vetélkedő.

„Nagyon büszkék vagyunk az elért eredményekre és elszántan készülünk a jövő hónapban megszervezendő országos bajnokságra. Figyelembe véve, hogy a legtöbb kategóriában 15-16 versenyző is volt, az elért eredmények nagyon jónak számítanak. Több esetben kevésen múlott az első hely megszerzése. Levonjuk a következtetéseket és megyünk előre. Tudjuk mi az amin változtatni kell, mi az ami jól megy mi az ami kevésbé. Látszott a gyerekeken a felkészültség. Köszönjük a bizalmat és a támogatást a szülőknek” – számolt be a csapat edzője, Dombi Gyula három danos tekvandómester.

A Csíki Titánok csapatának eredményei:

2. hely: Demián Dóra (kisifjúsági, –35 kg-os súlycsoport), Dombi Patrik (kisifjúsági, –30 kg), Szakács Balázs (kisifjúsági, –40 kg) és Kurkó Előd (gyerek 1 korosztály, –35 kg).
3. hely: Szilágyi Örs (kisifjúsági, –35 kg), Emilia Cantea (gyerek 1, –30 kg), Kovács Balázs (kisifjúsági, –40 kg) és Tankó Anita (gyerek 1, –25 kg).
4. hely: Bors Csongor (kisifjúsági, +40 kg), Benő Botond (kisifjúsági, +40 kg) és Dénes Alexandra (gyerek 1, –25 kg).
A 6–10. helyeken végzett: Birta Dávid, György Dávid, Bors Adrienn, Vrencsán Nóra, Adorján Szabolcs és Szántó Szilárd.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.