Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Várható volt, az ASA játék nélkül jutott tovább a csicsóiakkal szemben

Székely Sport 2023. június 07., 16:40 utolsó módosítás: 2023. június 07., 16:41

Meghozta döntését a Román Labdarúgó Szövetség fegyelmi és etikai bizottsága a Marosvásárhelyi ASA–Csicsói Ezüstfenyő mérkőzés ügyében, amelyet nem játszottak le az U17-es korosztályú megyei bajnokcsapatok számára kiírt megmérettetés nyolcaddöntőjében.

Várható volt, az ASA játék nélkül jutott tovább a csicsóiakkal szemben
Fotó: László Ildikó

A mérkőzést vasárnap kellett volna megrendezzék Marosvásárhelyen, de ez elmaradt, mivel a két csapat hasonló színű felszerelésben akart játszani, amit a játékvezető nem engedélyezett. A vendég csicsóiak csak egy rend felszerelést vittek magukkal, a másikat pedig otthon felejtették, és ők kellett volna cseréljenek. Megpróbáltak más felszerelést szerezni, de az idő szűke miatt ez nem sikerült, és a házigazdák sem bizonyultak segítőkésznek, hogy gyors megoldást találjanak a kialakult helyzetre.

A Román Labdarúgó Szövetség fegyelmi és etikai bizottsága keddi döntésének értelmében a mulasztás miatt a Csicsói Ezüstfenyő zöld asztalnál 3–0-ra elveszítette a mérkőzést, így a Marosvásárhelyi ASA játék nélkül jutott tovább a negyeddöntőbe, ahol szombaton 17 órától a Sziget utcai műgyepes pályán a Brassó megyei Feketehalom csapata ellen játszik.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.