Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Ötvenen már feliratkoztak az FK szurkolói buszára

Dobos László 2024. május 17., 16:47

Az FK Csíkszereda ingyenes szurkolói buszt indít a Bukaresti Dinamo elleni, május 20-i, hétfő esti, a román fővárosban zajló mérkőzésre. Az előzetes jelentkezési határidő péntekig délben lejárt, de még maradt pár hely a buszon.

Ötvenen már feliratkoztak az FK szurkolói buszára
A fővárosba is elkísérik a szurkolók az FK Csíkszeredát Fotó: Pinti Attila

Pünkösdhétfőn, május 20-án 20 órától, a bukaresti Nemzeti Aréna stadionban rendezik a román labdarúgó élvonalba jutásért/ bennmaradást zajló Bukaresti Dinamo–FK Csíkszereda párharc első mérkőzését.

A találkozóra ingyenes szurkolói buszt indít az FK Csíkszereda. Jelentkezni Tamás Lászlónál (Egérnél) lehetett, akitől megtudtuk, hogy pénteken délig 50-en jelezték utazási szándékukat, a szurkolói busz pedig 60 férőhelyes, tehát még lehet jelentkezni a 0743–314 314-es telefonszámon, hétfőn reggel 8 óráig. „Az indulás várhatóan hétfőn 13 órakor lesz az Erőss Zsolt Aréna parkolójából”.

Cseke Szilárd, az FK Csíkszereda sportigazgatója tartja a kapcsolatot a mérkőzést szervező Bukaresti Dinamóval. Tőle megtudtuk, hogy a csíki klub a Székelyföld Labdarúgó Akadémia számára is szervez kirándulást Bukarestbe.

A bukaresti Nemzeti Aréna 55 200 férőhelyes, ez az ország legnagyobb stadionja. Ebben benne van a 3 600 VIP-hely és 126 hely a sajtónak. A stadionhoz 360 mellékhelyiség tartozik és egy behúzható tető, továbbá 2 100 parkolóhely.

A másik ágon FC Botoșani–CS Mioveni összecsapás zajlik a feljutásért/ bennmaradásért, ennek a párharcnak az első mérkőzését május 17-én, pénteken 20 órától rendezik meg az észak-moldvai városban.

A visszavágókat egy héttel később játsszák Mioveni-ben és Csíkszeredában.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
1 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.