Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kisorsolják a hazai focikupa nyolcaddöntőjét

Székely Sport 2021. január 11., 18:57

A szövetség székházában kedden délben sorsolják ki a labdarúgó Román Kupa nyolcaddöntőjének párosításait. A másodrangú hazai versenysorozat küzdelmei februárban folytatódnak.

Kisorsolják a hazai focikupa nyolcaddöntőjét
Elkészültek a sorsolás előtti kalapok Fotó: frf.ro

A Román Labdarúgó Szövetség holnapján közzétették hétfőn a sorsolás kalapjait, az elsőbe nyolc élvonalbeli és négy másodosztályú, a másodikba pedig egy élvonalbeli és három másodosztályú együttes került.

Az előző körben mindkét székelyföldi csapat, a Sepsi OSK és az FK Csíkszereda is búcsúzott, előbbi idegenben a Turris-Oltul Turnu Măgureletől kapott ki 1–0-ra, míg utóbbit az Aradi UTA 2–0-ra győzte le Csíkszeredában.

Az aradiak mellett még csak három erdélyi, illetve bánsági gárda maradt versenyben a trófeáért, a Medgyesi Gaz Metan, a Kolozsvári U és a Temesvári ASU Poli.

Az egyfelvonásos nyolcaddöntő mérkőzéseit február 10-én rendezik, alapjáraton 13 óra 30 perces kezdéssel, de a pontot programot a tévétársaságokkal egyeztetve alakítja ki a szövetség.

Azokat a találkozókat, amelyeket az esetleges pozitív koronavírus-tesztek miatt nem tudnak megtartani, másodjára már nem programálják újra.

A keddi sorsolást a szövetség Youtube-csatornáján, valamint a kupa Facebook-oldalán is követni lehet.

Labdarúgó Román Kupa, nyolcaddöntő
Sorsolás előtti kalapok:
Első kalap: Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, FC Botoșani, FCSB, Chindia Târgoviște, Turris-Oltul Turnu Măgurele, Konstancai Farul, Medgyesi Gaz Metan, Poli Iași, Bukaresti Dinamo, Petrolul Ploiești, Kolozsvári Universitatea.
Második kalap: Aradi UTA, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Temesvári ASU Poli, Dunărea Călărași
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.