Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kialakultak az elődöntők a Román Kupában

Horváth Bálint Ottó 2024. április 05., 10:28 utolsó módosítás: 2024. április 05., 10:30

Befejeződtek a labdarúgó Román Kupa negyeddöntős párharcai, megismertük a legjobb négy közé jutott együttesek kilétét. A Vajdahunyadi Corvinul, a Kolozsvári U, az FC Voluntari és a Galaci Oțelul küzd tovább a trófea elhódításáért.

Kialakultak az elődöntők a Román Kupában
A Román Kupa trófeája Fotó: Pinti Attila

Miután a negyeddöntők első mérkőzésén kedden hatalmas meglepetésre a másodosztályú Vajdahunyadi Corvinul emberelőnyét kihasználva 4–0-ra kiütötte a végső győzelemre nagy favorit Kolozsvári CFR-t, a többi párosításban rendkívül szoros meccseken dőlt el a továbbjutás sorsa.

A szerdai játéknapon az FC Voluntari a gól nélküli rendes játékidő és hosszabbítás után tizenegyesekkel győzött az FCU Craiova 1948 otthonában, míg a tavalyi döntős Kolozsvári U hazai pályán a találkozó legvégén szerzett találattal 1–0-ra nyert az FC Hermannstadt ellen. Az utolsó párosításban csütörtökön este hosszabbításra volt szükség az Universitatea Craiova és az Oțelul között, végül a 114. percben lőtt góllal a galaci csapat harcolta ki a továbbjutást.

Az elődöntőket április 17-én rendezik, amikor Vajdahunyadi Corvinul–FC Voluntari és Kolozsvári U–Galaci Oțelul összecsapások lesznek. A döntőnek május 15-én akárcsak tavaly, idén is a nagyszebeni stadion ad otthont.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.