Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Ilyés szerint a megfelelő szó a siralmas a teljesítményükre

Józsa Csongor 2024. május 02., 21:37 utolsó módosítás: 2024. május 02., 21:38

Nem látta még így játszani az FK Csíkszeredát az edzőjük. A CS Mioveni ellen 3–1-re elveszített találkozót követően nem igazán találta a szavakat.

Ilyés szerint a megfelelő szó a siralmas a teljesítményükre
Ez egy kemény vereség volt Fotó: Pinti Attila

„Megérdemelt a hazaiak győzelme, nagyon egységes volt a játékuk, amire nem volt válaszunk. A 10., 15., 20. percben nem tudtam, hogy kit cseréljek le a védelemben. Nos, voltak olyan játékosok, akik eddig nem játszottak, és a meccshiány meglátszott, de a vereséget nem lehet erre a szempontra fogni.

Az egész csapat siralmas volt, siralmas! Ez a megfelelő szó!

Semmit nem lehet mondani ez után a kudarc után, kritikán aluli volt! Nincsenek szavak. Nem ismertem rá a csapatomra, soha nem néztünk ki így a védelemben. Pedig a bajnokságban szép játékot mutattunk, most viszont négy passzt sem sikerült összekötnünk.

Ez egy fájdalmas pillanat, nem tudom, hogyan sikerül majd megfordítani a dolgokat, mert ha az osztályozón is így fogunk kinézni, akkor hülyét csinálunk magunkból. Kár lenne mindenért, amiért eddig dolgoztunk” – nyilatkozta Ilyés Róbert az FK Csíkszereda edzője a mérkőzés utáni hivatalos sajtótájékoztatón.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.