Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Az eddigi karrierjük csúcsa ez a diadal – az Elit Liga-győztes csíkiak nyilatkozatai

Székely Sport 2022. május 27., 20:57 utolsó módosítás: 2022. május 27., 21:06

Megvédte címét az U19-es korosztályú labdarúgó Elit Ligában az FK Csíkszereda. A Kolozsvári U ellen 3–0-ra megnyert döntő után Demény Norbert vezetőedző és a főszereplők nyilatkoztak.

Az eddigi karrierjük csúcsa ez a diadal – az Elit Liga-győztes csíkiak nyilatkozatai
Fotó: Pinti Attila

A csíkszeredai csapatot újabb sikerre vezető Demény Norbert úgy nyilatkozott, ez a bajnoki cím a legfontosabb, amit elérhettek. „Jövő héten még következik a Szuperkupa, de élünk a pillanatnak, nagyon örülök a srácoknak és a közönségnek, amely velünk tartott. Erőn felül teljesítettek, a végén meg is látszott a fizikális állapotukon, nagyon kimerültek”.

Az első gólt szerző Biró Tamás szerint ez a két győzelem, amit az elmúlt egy hétben szereztek (a bajnokság előtt megnyerték a kupát is, szerk. megj.),

az eddigi karrierjük csúcsa, a legnagyobb dolog, amit elértek.

Kiemelte, nagyon komolyan készültek egész évben és megérdemelten győztek.

Fotó: Pinti Attila

A kapus Karácsony Márk úgy fogalmazott, nagyon felemelő érzés, hogy duplázni tudtak, ez is volt a céljuk, de a jövő hétvégén még van egy Szuperkupa is. A pálya ismerős volt számukra, a múlt héten is a fővárosban nyerték meg a kupát. „Az egész csapat nagyon motivált volt, feltétlenül duplázni szerettünk volna.

A siker elég sok játékosnak megalapozta a jövőjét, gazdagítottuk a klubunkat is, és reméljük, hogy jó irányba haladunk, minél magasabb szinten tudunk játszani”.

A harmadik találatot szerzett Csala Róbert: „Nagyon örvendek, hogy tudtunk győzni, nagyon jól készítettük elő a hetet, ez látszott a pályán és az eredményen is. Jó volt a hozzáállásunk, jól kezeltük a mérkőzést, megnyertük az egy az egy elleni párharcokat és ez vezetett a győzelemhez”.

Fotó: Pinti Attila

A döntő legjobbjának választott Omar El-Sawy elmondta, nagyon kellemes érzés tölti el, boldogok, sokat dolgoztak ezért a győzelemért és sikerült elérniük a céljukat.

Nagyszerű érzés, amikor gólokat szerzek, erősnek és legyőzhetetlennek érzem magam, a csapat sokat segített nekem.

A szezon elején azt hittük, hogy egy trófeát sem nyerünk, de most mind a hármat megnyerhetjük” – mutatott rá. 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.