Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Pezsgőzés utáni mosolygós nyilatkozatok a főszereplőktől

Székely Sport 2022. május 20., 00:18 utolsó módosítás: 2022. május 20., 00:50

A remek teljesítmény behívót érhet a válogatottba. A sikeredző a nagybetűs csapatról beszélt.

Pezsgőzés utáni mosolygós nyilatkozatok a főszereplőktől
Folyt a pezsgő a kupaátadást követően Fotó: Veres Nándor

Megnyerte a labdarúgó Román Kupa 2022-es kiírását a Sepsi OSK. Az FC Voluntari elleni döntőben 2–1-re diadalmaskodtak. Persze, hogy szép jelzőket használt mind a tréner, mind pedig a meccs főhőse.

„Nagyon szép este volt, a csapat nagyszerűen teljesített az első félidőben. Úgy gondolom, hogy ezalatt a 45 percben döntöttük el a meccset. Rendben volt a védelem, uraltuk a pályát. Gratulálni az összes játékosunknak és a stábnak” – értékelt Cristiano Bergodi, a Sepsi OSK edzője.

A szakember kiemelte, hogy együttese nagyon nehéz utat tett meg a fináléig és úgy érzi teljes mértékben megérdemlik a végső győzelmet, mivel hatalmas fejlődésen mentek keresztül.

„Amikor idejöttem nem állt túl jól a tabellán a Sepsi OSK. Mi nem adtuk fel és folyamatosan dolgoztunk, hogy jobbá és erősebbé váljunk. Most beléptünk a nemzetközi kupaporondra.

Szenzációsan zártuk a szezont. Az alsóházból megnyerni a kupát egészen fantasztikus dolog, büszke vagyok a csapatra”

– nyilatkozta a tréner.

„Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire varázslatos ez az este. Távolról, ilyen bombagólt csak a harmadosztályban, vagy az ifiknél lőttem, ezen a szinten, ilyen fontos mérkőzésen még nem.

Nagyon boldog vagyok, tökéletes volt ez a nap. Minden játékos vágya, hogy a válogatottba hívják, meglátjuk, mi lesz a szövetségi kapitány döntése. Ha úgy gondolja, hogy ott a helyem a nemzeti keretben, akkor nyitott szívvel megyek.

Ez a kupa megmentette az idényünket. Sporttörténeti pillanat ez a Sepsi OSK, de ugyanúgy számomra is” – fejtett ki a sepsiszentgyörgyiek mindkét találatának szerzője, Marius Ștefănescu.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.