Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Egy fordulós eltiltást kaptak az FK Csíkszereda kiállított játékosai

Dobos László 2023. augusztus 31., 14:58 utolsó módosítás: 2023. augusztus 31., 15:06

Közzétették a női labdarúgó 1. Liga első fordulójában, az FK Csíkszereda temesvári mérkőzésen kiállított két vendégjátékos büntetését. Mindkét piros lapért egyformán egy-egy fordulós eltiltást szabott ki a Román Labdarúgó-szövetség (FRF).

Egy fordulós eltiltást kaptak az FK Csíkszereda kiállított játékosai
Galérianézet
Tankó Réka, a csíkiak kapusa (sárgában) a 16-oson kívül, utolsó védőként követett el szabálytalanságot Fotó: Temesvári Poli

Vitatható bírói ítéletek miatt szenvedett 3–1-es vereséget a női labdarúgó 1. Liga nyitófordulójában az FK Csíkszereda Temesváron. A székelyföldi együttesből Balázs Csilla már a 33. percben megkapta a második sárga lapot, az első félidő hosszabbításában pedig a kapus Tankó Rékát állították ki egy, a 16-oson kívül, utolsó védőként elkövetett szabálytalanságért.

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) fegyelmi bizottsága Balázs Csillát és Tankó Rékát is egyformán egy-egy fordulóra tiltotta el, és mindkét játékosnak egyformán 32–32 lej pénzbírságot rótt ki.

Balázs Csilla tiszta szereléseit szabálytalannak vélték Fotó: Temesvári Poli

Ugyanazon a mérkőzésen Roxana Timiș egy vitatható 11-est ítélt a csíkiak ellen. Az FK Csíkszereda panaszt tett a bíráskodás miatt, azt viszont nem közölte az FRF, hogy a játékvezetőt megdicsérték vagy megbüntették...

Balázs Esztert (piros-feketében) nem kímélték a temesváriak. Tőlük senkit sem állítottak ki Fotó: Temesvári Poli

Biró Anna két fordulót kell kihagyjon

A Marosvásárhelyi SE játékosa, Biró Anna két fordulós eltiltást kapott, és 200 lejes pénzbüntetést kell kifizessen, miután a nyitófordulóban a Besztercei Gloria otthonában 4–0-ra elveszített mérkőzés 53. percében megütötte ellenfelét és piros lappal kiállították.

Csonka fordulóval kezdődött a román labdarúgó 1. Liga alapszakasza, a nyitónapon elhalasztották a Resicabánya–Kolozsvár mérkőzést, a második fordulóból pedig a Marosvásárhely–Temesvár és Konstanca–Kolozsvár találkozókat napolták el.

Női labdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 1. forduló: Temesvári Poli–FK Csíkszereda 3–1, Besztercei Gloria–Marosvásárhelyi SE Ladies 4–0 és CSM Alexandria–Konstancai Farul 0–5. A Resicabányai Banat Girls–Kolozsvári U mérkőzést elhalasztották.

Balázs Csilla (elöl, piros-feketében) nagyon könnyen kapta a sárga lapokat Fotó: Temesvári Poli

A 2. forduló (szeptember 2–3.) programja: szombaton 13 órától FK Csíkszereda–Resicabányai Banat Girls, vasárnap 11 órától CSM Alexandria–Besztercei Gloria. A Marosvásárhelyi SE Ladies–Temesvári Poli és a Konstancai Farul–Kolozsvári U találkozókat elhalasztották.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
1 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.