Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nagy önbizalmat ad a Szuperkupa-győzelem – véli a Sepsi OSK csapatkapitánya

Székely Sport 2022. július 10., 14:43 utolsó módosítás: 2022. július 10., 14:49

Bogdan Mitrea, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK csapatkapitánya szombaton este a Kolozsvári CFR elleni 2–1-es siker után úgy nyilatkozott, a Szuperkupa-győzelem nagy önbizalmat ad nekik a szezonkezdetre.

Nagy önbizalmat ad a Szuperkupa-győzelem – véli a Sepsi OSK csapatkapitánya
Bogdan Mitrea reméli, hogy jövőben is trófeát nyerhetnek. Korábbi felvétel Fotó: Pinti Attila

„Nem számítottam arra, hogy másfél hónap alatt két trófeát nyerek. Remélem, hogy továbbra is nyerni fogok.

Ez a Szuperkupa-győzelem minden bizonnyal nagy önbizalmat ad nekünk. Ez bizonyítja, hogy lehetséges, és reméljük, hogy még több is lesz belőle.

Számomra ez az első alkalom, hogy egy szezont trófeával kezdek. Egy újabb trófea a következő szezonban szerintem lehetséges. Tökéletes lenne ismét megnyerni a Román Kupát” – nyilatkozta a Sepsi OSK csapatkapitánya.

A mérkőzésről úgy fogalmazott, a CFR erősen kezdett, látszott rajtuk, hogy már játszottak egy hivatalos meccset.

Az első 15-20 percben minket meghaladott a játék irama, de aztán lassan-lassan sikerült ráerőltetnünk a stílusunkat az ellenfélre.

A nyáron érkezett játékosok jól beilleszkedtek. Ismertük őket, olyan játékosok, akik már játszottak a bajnokságban és nem kellett nekik idő az alkalmazkodáshoz. Bizonyítékként Cosmin Matei és Rondon jól játszott és gólt szerzett" – mutatott rá Bogdan Mitrea.

Camora: apró részletek döntöttek

Mario Camora, a Kolozsvári CFR csapatkapitánya szerint uralták a mérkőzést, de mind a két félidő végén gólokat kaptak. „Jól kezdtünk, gyorsan lőttünk egy gólt, aztán mi irányítottunk, a játék a kapunktól távol zajlott.

A meccset azonban apró részletek döntötték el, az első félidő utolsó helyzeténél betaláltak, majd a végén ellentámadásnál ismét gólt szereztek. Meg kell néznünk, hogy hol hibáztunk, és tovább kell lépnünk”. 

„Eddig két olyan hivatalos mérkőzésünk volt, amelyen nem nyertünk. Szerdán fontos mérkőzés következik (a Pjunik Jereván ellen a Bajnokok Ligája első selejtezőkörének visszavágóján, szerk. megj.), amelyen minden eddiginél egységesebbnek kell lennünk, hogy sikerüljön továbbjutnunk” – jegyezte meg Mario Camora. 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.