Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Meglepő győztes a Maros megyei labdarúgókupában

Horváth Bálint Ottó 2024. június 16., 12:51

Mezőpagocsa csapata nyerte a labdarúgó Román Kupa Maros megyei szakaszát, miután a döntőben tizenegyespárbajban felülmúlta az esélyesebbnek vélt Marosszentkirály-Náznánfalvát.

Meglepő győztes a Maros megyei labdarúgókupában
Mezőpagocsa bravúros sikert ért el Fotó: Facebook/ASF Pogăceaua

A nyárádtői városi stadionban rendezték meg szombaton a Maros megyei kupasorozat fináléját, amelyben a 4. Liga felsőházi rájátszásának elitcsoportjában második, a megyeszékhely közeli települések közös csapata, valamint a harmadik mezőségiek csaptak össze.

Marosszentkirály-Náznánfalva hiába vezetett egy góllal az első félidőt követően, mivel a folytatásban Mezőpagocsa kiegyenlített, így következett a hosszabbítás. A kétszer tizenöt perc alatt mindkét fél betalált még egyszer, de nem jutottak dűlőre, ezzel büntetőpárbajban dőlt el a győztes kiléte. Itt a mezőpagocsai együttes játékosai voltak pontosabbak, akik végül 6–4-re nyertek, és a magasba emelték a trófeát.

Mezőpagocsa bravúros sikert ért el és ennek köszönhetően indulhat a Román Kupa regionális szakaszában, míg Marosszentkirály-Náznánfalva mindkét szezon végi célkitűzését elbukta, hiszen a bajnokság utolsó fordulójában is lemaradt az aranyéremről, miután kikapott a címvédő Radnóti SK-tól.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.