Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Máris elkezdődött a játékosmozgás a Marosvásárhelyi SE-nél

Székely Sport 2023. május 28., 11:23 utolsó módosítás: 2023. május 28., 11:25

Alig ért véget a harmadosztályú idény, a Marosvásárhelyi SE vezetősége elkezdte előkészíteni a következő szezont, amelyre már merészebb célokat tűzneki ki, mint a bennmaradás. Ennek érdekében több változás történik a játékoskeretben.

Máris elkezdődött a játékosmozgás a Marosvásárhelyi SE-nél
Tizenhatan maradnak, nyolcan távoznak Fotó: Haáz Vince

A bajnokság 2022–2023-as idényében újoncként indult marosvásárhelyi csapat a 3. Liga 9-es csoportjában az alsóházi rájátszás második helyén végzett, összesítésben pedig a hatodik pozícióban zárt, és magabiztosan őrizte meg helyét a harmadosztályban.

A vásárhelyiek elszalasztották a lehetőséget, hogy megnyerjék az alsóházi rájátszást, miután az utolsó fordulóban pénteken hazai pályán 1–1-es döntetlent játszottak a Kolozsvári Viitorul ellen, szombaton pedig a Gyulafehérvári CSU 3–2-re nyert a Marosújvári SK vendégeként, így megelőzte őket.

A marosvásárhelyi klub vezetősége a hétvégén máris elkezdte a keret átalakítását és a közösségi oldalon közétett közleményben ismertette a szerződést meghosszabbító, illetve a távozó játékosok listáját.

A jelenlegi keret játékosai közül a következő szezonban is folytatja a csapatnál Ciprian Gliga, Flavius Dumbrăvean, Victor Caliani, Marius Barabás, Tudor Negrușa, Moldován Tamás, Alexandru Oprea, Kulcsár Kornél, Clinton Osei, Csíki Norbert, Amir Jorza, Csala Tibor, Andrei Precup, Dragoș Cotoi, Csáki Dániel és Fehér Szilárd.

Ugyanakkor, közös megegyezéssel megváltak több labdarúgótól, akiknek megköszönték, amit a klubért tettek az elmúlt idényben és sok sikert kívántak a további pályafutásukhoz: Szántó Albert, Cristian Greu, Bebeto Lupuleț, Borbély Zsombor, Veress Zsombor, Dragoș Circa, Bakó Dávid és Molnár Dávid távoznak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.