Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nem foglalkoznak a spekulációkkal, kizárólag a kupadöntőre koncentrálnak a Sepsi OSK-nál

Horváth Bálint Ottó 2023. május 18., 13:24 utolsó módosítás: 2023. május 18., 13:47

A labdarúgó Román Kupa döntője után tárgyalnak Cristiano Bergodi vezetőedzővel a folytatásról – erősítette meg Hadnagy Attila, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK sportigazgatója, miután a fővárosi sajtó elkezdett spekulálni az olasz szakember távozásáról.

Nem foglalkoznak a spekulációkkal, kizárólag a kupadöntőre koncentrálnak a Sepsi OSK-nál
Cristiano Bergodi nyáron lejáró szerződésében szerepel ugyan egy hosszabbítási opció, de ez csak a két fél megegyezése alapján lép életbe Fotó: Pinti Attila

A szerdán délután megjelent cikkében a Prosport portál tényként kezeli, hogy az idény végén Cristiano Bergodi távozik a háromszéki együttestől, ráadásul még azt is tudni vélik, hogy a klub elvben megegyezett a jelenleg az FC Voluntari-t irányító Liviu Ciobotariuval.

Ezzel kapcsolatban megkerestük Hadnagy Attilát, a Sepsi OSK sportigazgatóját, aki közölte, hogy mindaz amit írtak, csak kitaláció, mivel egyes újságírók megpróbálnak bezavarni a döntő előtt, de nem foglalkoznak velük.

Ahogyan korábban Diószegi László tulajdonos is mondta, a kupadöntő után ülünk le Cristiano Bergodival beszélgetni a folytatásról. Nem tárgyaltunk senkivel, várjuk, hogy milyen egyezségre jutunk Bergodival. Csak a kupadöntőre koncentrálunk, azután dől el, hogy mi lesz a sorsa”

– jegyezte meg Hadnagy Attila.

Az olasz szakvezető nyáron lejáró szerződésében szerepel ugyan egy hosszabbítási opció, de ez csak a két fél megegyezése alapján lép életbe. Erről Diószegi László klubelnök nyilatkozott, miután a Sepsi OSK bejutott a felsőházi rájátszásba: „Számunkra ez nem jelent problémát, és azt akarjuk, hogy a következő szezonban is a csapatnál maradjon. Nem hiszem, hogy bármi oka lenne arra, hogy visszautasítson minket. Beszélni fogunk Cristiano Bergodival, és valószínűleg a következő szezonban is ő lesz az edzőnk”.

A Sepsi OSK május 24-én, szerdán 20 órától lép pályára Nagyszebenben a Kolozsvári U ellen a Román Kupa döntőjében. Előtte azonban lejátssza az utolsó hazai mérkőzését a Szuperliga felsőházi rájátszásában, a 9. fordulóban szombaton 20.30-tól a Kolozsvári CFR-t fogadja.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.