Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hosszabbításban tudott győzni, továbbjutott a KSE

Csulak Noémi 2022. augusztus 18., 09:56 utolsó módosítás: 2022. augusztus 18., 12:20

A labdarúgó Román Kupa első fordulójában szerdán délután a Kézdivásárhelyi SE a Brassói Kids Tâmpa vendégeként lépett pályára. A kiegyensúlyozott mérkőzés csak a hosszabbításában, a 119. percben dőlt el a felsőháromszékiek javára.

Hosszabbításban tudott győzni, továbbjutott a KSE
Tovább menetel a kupában a felsőháromszéki csapat Fotó: Forrás: Gazda József

Az első félidőben egyértelműen a KSE irányította a játékot, sok helyzetük is adódott, amelyeket azonban nem tudtak gólra váltani. A 11. percben Pakucs fejelt mellé öt méterről, majd a 18. percben Pál szintén mellé gurított.

A második játékrészt szintén a felsőháromszékiek kezdték jobban. A 47. percben Sánta tört be szélen teljesen a kapuig, de a beadott labda pontatlan volt.

A mérkőzés csak a hosszabbításban, a 119. percben dőlt el, amikor Pakucs beadásából Szőcs fejelte be a továbbjutáshoz érő gólt.

„Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, mert végig kézben tartottuk a mérkőzést. A hosszabbítás utolsó perceiben szereztük meg a győzelmet, amiért elismerés illeti a játékosaimat. Minden mérkőzésre szükségünk van a csapatépítés érdekében, ezért fontos, hogy készülhetünk a következő ellenfelünkre a kupában” – nyilatkozta a mérkőzés után, Gazda József, a KSE edző-játékosa.

Labdarúgó Román kupa, 1. forduló:

Brassói Kids Tâmpa–Kézdivásárhelyi SE 0–1 (0–0, 0–0, 0–0, 0–1) – hosszabbítás után.

Gólszerző: Szőcs László (119.).
KSE: Bunduc, Sánta (Sánta, 57.), Tankó, Banta, Locotus (Szőcs, 66.), Gáll, Bandi (Fábián, 57.), Pál (Albu, 80.), Pakucs, Albu (Gergely, 80.), Gajdó.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.