Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hadnagy Attila: csak provokálni jöttek, elérték a céljukat

Székely Sport 2023. január 29., 18:48 utolsó módosítás: 2023. január 29., 18:57

Üdvözölte a játékvezetők döntését a Sepsi OSK sportigazgatója, hogy magyarellenesség miatt felfüggesztették az FCU Craiova 1948 elleni mérkőzést. Hadnagy Attila szerint a vendégszurkolóknak ez volt a céljuk, amit el is értek.

Hadnagy Attila: csak provokálni jöttek, elérték a céljukat
Hadnagy Attila reméli, hogy a mérkőzés felfüggesztése egy lépés volt a normalitás felé, amiben ő személy szerint kételkedik Fotó: Barabás Ákos

„Sajnos ide jutottunk, hogy végleg le kellett állítani egy mérkőzést magyarellenes skandálások miatt. Ideje volt, mert ez már nem az első ilyen eset ebben az idényben. Gratulálni szeretnék a játékvezetőnek és a megfigyelőnek, akik tényleg a kezükbe vették az ügyet és megállították a mérkőzést” – nyilatkozta a Székely Sportnak Hadnagy Attila. Kiemelte,

a sepsiszentgyörgyi szurkolók nagyon szépen viselkedtek, nem válaszoltak a provokációra, és semmilyen visszakiabálás nem volt.

A Sepsi OSK sportigazgatója megjegyezte, remélik, hogy ez egy lépés volt a normalitás felé és ezután valami megváltozik jó irányba, amiben ő személy szerint kételkedik, mert úgy látja, hogy még lesznek hasonló esetek.

Hadnagy Attila közölte, a craiovai szurkolók már otthonról úgy jöttek, hogy csak provokálni akartak,

felkészültek erre, mert háromszor is fel voltak szólítva, de utána sem fejezték be a skandálásokat, ez azt jelenti, hogy nekik ez volt a céljuk, amit elértek – utalva ezzel arra, hogy így akartak bosszút állni a klubelnök, Adrian Mititelun, akivel konfliktusban vannak.

„A szabályzat egyértelműen fogalmaz, normális esetben a vendégcsapat 3–0-ra elveszíti a mérkőzést és büntetést is kell kapjon, ha közben valamit ki nem találnak… A megfigyelő fejlegyzései alapján döntenek a mérkőzés sorsáról”

– mutatott rá Hadnagy Attila.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.