Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Niczuly: kinek kellene kivonulnia Romániából?

Székely Sport 2023. január 29., 17:42

Az első félidő derekán felfüggesztette a játékvezető a Sepsi OSK–FCU Craiova 1948 focimeccset. Keserű szájízzel nyilatkozott a háromszékiek hálóőre és edzője.

Niczuly: kinek kellene kivonulnia Romániából?
Niczuly Roland nem igazán értette a rigmusok értelmét Fotó: Pinti Attila

A mérkőzés felfüggesztését követően a találkozót közvetítő tévéadónak adott interjújában a Sepsi OSK csapatkapitánya, Niczuly Roland kifakadt.

„Kinek kellene kivonulnia az országból? Mindannyian itt születtünk és nőttünk fel a környéken. Kovászna megye Romániához tartozik, mi képviseltük Romániát az európai kupákban. Ez elég kellemetlen, de reménykedünk, hogy egyszer és mindenkorra ennek vége lesz.

A játékvezető egyértelmű figyelmeztetésekkel jelezte, hogy fejezzék be a rigmusokat. Mi reméltük, hogy a mérkőzés folytatódik.

Ahogy a sípmestertől hallottam, nincs visszaút. Végleg leállította a mérkőzést, és nincs más lehetőség, mint a három pontot mi kapjuk meg. A Sepsi OSK nem bűnös, ahogy a craiovai csapat sem.

Ezeknek a szurkolóknak meg kell érteniük, hogy nem kell ilyesmit kiabálniuk ahhoz, hogy a kedvenceiket támogassák”.

Ezt követően a háromszékiek edzője is érthetetlenül állt a történtek előtt: „Nincsenek szavaim. Ez az első ilyen alkalom, sajnálom. Bárhová megyünk, mindig vannak problémáink a szurkolókkal. A Kolozsvári U elleni meccsen is félbeszakadt a mérkőzés.

Kellemetlen helyzet. Mit tehetek? Ennek a csapatnak, klubnak a tagja vagyok, és sajnálom, hogy mindig szidnak.

Nem vagyok álszent, szerettem volna, hogy lejátsszuk a meccset, mert szenvedélyesen szeretjük a játékot. Hogy a zöld asztalnál megnyerjük-e a meccset? Nem tudom. Ez egy kellemetlen helyzet az egész ország, Románia számára” – nyilatkozta a Digi Sport tévétárságnak Cristiano Bergodi, a Sepsi OSK olasz edzője.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.