Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Elveszítettük a fejünket – edzői nyilatkozatok a lefújást követően

Dobos László 2022. március 12., 17:26

A kötelező győzelem helyett csak döntetlent játszott hazai pályán az FK Csíkszereda a labdarúgó 2. Liga zárófordulójában a Brassói FC ellen, szombaton délután. Ezzel a székelyföldiek csak az alsóházban folytathatják.

Elveszítettük a fejünket – edzői nyilatkozatok a lefújást követően
A szurkolókon nem múlt semmi Fotó: Veres Nándor

Nagy volt a feszültség a lefújás után mindkét táborban, a hazaiaknál a szomorúság és a csalódottság érződött, a vendégeknél pedig óriási öröm tört ki.

A meccset követően a két vezetőedző nyilatkozott a Székelyhonnak.

„Nagyon nehéz értékelni. Voltak helyzeteink, de azokat elsiettük. Még rúghattunk volna gólokat, meg volt az esély erre, de az a tiszta fej, ami ehhez kellett volna, az nem volt meg szinte senkinek a játékosaim közül. Elveszítettük a fejünket, kezdtünk kapkodni. Sajnos.

Nem volt meg a játékban az a szervezés, amit előkészítettünk, és az lett ennek a kapkodásnak az eredménye, hogy nem tudtunk győzni.

A folytatásról, arról, hogy mi lesz a stratégia, arról még nem tudok nyilatkozni. Előbb erről kell beszélgessünk a vezetőséggel” – fejtette ki Valentin Suciu, az FK Csíkszereda vezetőedzője.

Társa, a Brassói FC trénere elmondta, nehéz mérkőzésre számított, és az is volt. „egy jó csapat ellen, egy olyan együttes ellen, amelynek célja a legjobb hat közé jutás volt, és saját kezében volt a sorsa. Mindenki biztos áldozatnak tartott minket, de nem így lett.

A játékosaim sokat dolgoztak a pályán, és úgy érzem, hogy a döntetlen egy igazságos eredmény.

Voltak a hazai csapatnak is helyzetei, de nekünk is volt egy órási gólhelyzetünk, amikor Angelov csak a kapussal szemben kihagyta a ziccert. Sokat szenvedünk a játékban, de számít, hogy hat új játékosunk van a keretben. Óriási gond még az, hogy Brassóban havasak a pályák, nincs füves pálya ahol készülhetnénk. Mindezek ellenére garantálom, hogy a Brassói FC nem fog kiesni a második ligából”  – nyilatkozta Călin Moldovan.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.