Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Megyei kupadöntőbe jutott a Gyergyói VSK

Dobos László 2023. május 11., 10:30

Lejátszották a labdarúgó Román Kupa Hargita megyei szakaszának első elődöntőjét, amelyen a 4. Ligában éllovas Gyergyói VSK Csíkszentsimonban vendégszerepelt. Egygólos vendéggyőzelem született, így véget ért a szentsimoniak kupasorozata.

Megyei kupadöntőbe jutott a Gyergyói VSK
Az idényben eddig minden meccsét megnyerte a Gyergyói VSK Fotó: Erdély Bálint Előd

A végletekig kiélezett mérkőzést hozott a szerda esti alcsíki összecsapás, nagyot küzdött a szentsimoni csapat, de végül érvényesült a papírforma, a tapasztaltabb játékosokból álló, a bajnokságban 100%-os Gyergyószentmiklósi VSK a kupasorozatban is a megyei szakasz utolsó fázisába jutott.

„A lelátón ezúttal is páratlan hangulat volt! Köszönjük szurkolóinknak!”

– nyilatkozták a házigazdák.

Labdarúgó Román Kupa, 2023–2024-es idény, Hargita megyei szakasz, elődöntő:
Csíkszentsimoni FC–Gyergyószentmiklósi VSK 0–1 (0–0),
gólszerző Bajkó Barna (81. perc).

A Lövétei Egyesülés–Székelyudvarhelyi Golimpiákosz találkozót szerdán, május 17-én 18 órától rendezik.

A lövétei futballcsapattal kapcsolatos hír, hogy zöld asztalnál 3–0-ra megnyerték az Alsósófalva elleni bajnoki mérkőzést.

„Bolond héten vagyunk túl, de még bolondabb hét elé nézünk. Vasárnap Sófalván csapatunk alulmaradt egy góllal, de mivel az ellenfél csapatában leigazolatlan játékos is szerepelt, óvást nyújtottunk be, és mint kiderült, a meccset mi nyertük 3–0-ra. A következő öt napon három hazai meccset fognak játszani a fiúk. Pénteken 18 órától Malomfalva csapatát fogadjuk, majd vasárnap 17 órától Zeteváralja együttesét. És ha ez nem lenne elég, akkor a szezon legfontosabb meccsén, szerdán a Golimpiákoszt fogadjuk a Román Kupa megyei szakaszának elődöntőjében” – írták közösségi oldalukra a lövéteiek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.