Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hadnagy Attila: a Craiova a favorit a továbbjutásra

Horváth Bálint Ottó 2022. február 24., 12:37 utolsó módosítás: 2022. február 24., 16:02

A Sepsi OSK sportigazgatója, Hadnagy Attila szerint a lehető legerősebb ellenfelet kapták a labdarúgó Román Kupában, de a fiúk mindent megtesznek majd a döntőbe jutás érdekében.

Hadnagy Attila: a Craiova a favorit a továbbjutásra
A Sepsinél erőt meríthetnek abból, hogy a bajnokságban idegenben döntetlent játszottak, hazai pályán pedig legyőzték az Universitateát Fotó: Pinti Attila

„A legnehezebb ellenfelet kaptuk, amelyet el akartunk volna kerülni. Egyik csapattal szemben sem lett volna könnyű dolgunk, mert látjuk, hogy Voluntari nagyon jól teljesít a bajnokságban, és az FC Argeș is előttünk van.

Ha az elődöntőig eljutottunk, mindent megteszünk a továbbjutásért, két mérkőzés lesz, bármi megtörténhet, de az biztos, hogy a Craiova a favorit,

amely a Román Kupára fókuszál, mert a bajnokság már számukra is elúszott” – nyilatkozta a Székely Sportnak Hadnagy Attila, a Sepsi OSK sportigazgatója.

Hozzátette, ennek ellenére nem tartanak az ellenféltől, és erőt meríthetnek abból, hogy a bajnokságban idegenben döntetlent játszottak, hazai pályán pedig legyőzték az Universitateát.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.