Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Csicsói bravúr az U17-esek futball-bajnokságán: kiejtették Medgyes csapatát

Dobos László 2023. június 01., 12:39 utolsó módosítás: 2023. június 01., 12:40

Óriási bravúrt hajtott végre a Csicsói Ezüstfenyő ifjúsági csapata. A megyei bajnokok számára kiírt U17-es labdarúgó-bajnokság első fordulójában, büntetőlövések után kiejtette Szeben megye bajnokát.

Csicsói bravúr az U17-esek futball-bajnokságán: kiejtették Medgyes csapatát
Csicsó U17-es korosztályú labdarúgócsapata Fotó: Forrás: Csicsói Ezüstfenyő

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) által kiírt U17-es bajnokság első fordulójában a Hargita megyét képviselő Csicsói Ezüstfenyő gárdája Szeben megye bajnokát, a Medgyesi Sparta SK csapatát fogadta.

A Csicsóban megrendezett szerda esti találkozó iramos, nagyon küzdelmes mérkőzést hozott, amelyen a rendes játékidőben mindkét csapat eldönthette volna a továbbjutást, de vagy a kapusok bravúrjai vagy a rossz befejezések miatt gól nélküli döntetlennel zárult a 90 perc.

Nem volt hosszabbítás, rögtön büntetőrúgások következtek, ahol a nyolcadik párbajig jutottak el, a Csicsó pedig 7:6-ra megnyerte a találkozót. A házigazdák kapusa, László Viktor kivédett két 11-est, és az Ezüstfenyő bejutott a következő körbe.

U17-es labdarúgó OB, 1. forduló:
Csicsói Ezüstfenyő–Medgyesi Sparta SK 0–0 – büntetőlövések után 7:6.
Játékvezetők: Robert Dumitru Mormeci, Andrei Pavel Cojocaru (mindketten Brassó), Marian Tunsoiu (Újsinka).
Csicsói Ezüstfenyő: László Viktor – Daró András, László Dávid, Kajtár Péter, Csibi Márk, András Magor Dávid, Kádár Norbert, Potyó Dávid, Toti Károly, Guczuj Tamás, Birta Csaba. Cserejátékosok: Gutoi Márk, Gál Ede, Hildebrand Hunor, Kelemen Szabolcs Alex, Antal Csaba, Kopacz Előd Antal. Edző: Becze Szilveszter. Csapatvezető: Csutak Gáspár.

Továbbjutott a Marosvásárhelyi ASA is, amely hazai pályán 2–0-ra győzte le Fehér megye bajnokát, a Székelykocsárd (Lunca Mureșului) együttesét.

Az U19-eseknél az FK Csíkszereda ifjúsági B csapata is továbbjutott.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.