Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Budapesten játszhat az FCSB a Maccabival, ha továbbjut az első fordulóból a BL-ben

Sebestyén Ervin 2024. július 04., 18:51

A 2023–2024-es kiírásban az FCSB magabiztosan harcolta ki a bajnoki címet a Szuperligában, ezzel kiharcolta az indulási jogot a Bajnokok Ligájban. Amennyiben túljut a Virtuson az első előselejtezőkörben, utána Budapesten mérheti össze erejét a Maccabival.

Budapesten játszhat az FCSB a Maccabival, ha továbbjut az első fordulóból a BL-ben
Kemény ellenfél vár a második körben az FCSB-re, ha sikerrel veszi az első akadályt Fotó: Facebook/UCVOficial

Nagyon szerencsés volt a sorsoláskor Gigi Becali együttese, mivel a lehetséges ellenfeleket elnézve a Virtusnál egyszerűbb csapatot nem is kaphatott volna a kék-piros gárda. Azonban ahhoz, hogy a bukaresti klub ott legyen majd a Bajnokok Ligája főtábláján, összesen négy körben kell továbbjutnia.

Amennyiben sikerrel veszi az első akadályt, a következő ellenfele az izraeli Maccabi Tel Aviv lesz. Az FCSB hazai pályán, Bukarestben fogadná majd ellenlábasát, azonban a visszavágót nagy meglepetésre Budapesten, a Bozsik Arénában rendeznék, ahová 8200 szurkoló fér be.

A San Marinó-i Virtus először szerepel a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban, ráadásul a teljes keretének értéke 1 millió euró, ami 35-ször kevesebb, mint az FCSB-é. A bukarestiek legjobbja, Florinel Coman egymaga hétszer többet ér, mint az ellenfél játékosai összesen.

Az odavágókat július 9-én és 10-én, míg a visszavágókat egy héttel később rendezik.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.