Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Bergodi és a Rapid célkeresztjében a Sepsi OSK húzóembere

Székely Sport 2023. július 10., 12:48

Az olasz szakember megérkezett a fővárosi klubhoz. Rögtön elkezdte a Rapid átépítését, három volt tanítványát is szeretné a keretében tudni.

Bergodi és a Rapid célkeresztjében a Sepsi OSK húzóembere
Marad, vagy távozik a piros-fehérektől? Fotó: Pinti Attila

Cristiano Bergodi megegyezett a Bukaresti Rapiddal, hétfőn alá is írja szerződését. A tréner, egyben a vezetőség első számú célpontja Marius Ștefănescu, a Sepsi OSK 24 éves középpályása. Sajtóinformációk szerint már egyeztettek a felek, egyelőre nem jutottak dűlőre.

Egy hónappal ezelőtt a sepsiszentgyörgyiek egymillió eurót kértek a Szuperkupa legjobbjának választott labdarúgójáért. Ezzel szemben a Rapdi 400 ezer eurót és Andrei Ciobanut adta volna.

A tárgyalások megrekedtek, de nem zárultak le véglegesen.

Az esetleges átigazolásról kérdezve Marius Ștefănescu nem akart részletekbe bocsátkozni a szombati mérkőzést követően: „Nem tudom, kérdezzék a vezetőséget. Még egy év van hátra a szerződésemből” – fejtette ki röviden.

Fotó: Pinti Attila

A sepsiszentgyörgyiek szerződéshosszabbítást is ajánlottak neki, de a játékos erre sem bólintott még rá. Hadnagy Attila, a piros-fehérek ügyvezetője tárgyal a játékossal: „Van rá esély, hogy a napokban aláírjuk az új megállapodás, melynek előnyös feltételei vannak számára” – nyilatkozta.

Ștefănescu mellett Bergodi még a 22 éves védőt, Andres Dumitrescut és a 24 éves középpályást, Nicolae Păunt is szívesen látná új együttesében.

Pikánsra lesz Cristiano Bergodi bemutatkozása a Rapid kispadján, hiszen ezen a héten, pénteken 21 óra 30 perctől éppen a Sepsi OSK lesz az első ellenlábasa a labdarúgó Szuperliga új idényének nyitómeccsén.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.