Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A Sepsi új támadójának góljára hárommal válaszolt az osztrák ellenfél

Horváth Bálint Ottó 2024. július 03., 21:56 utolsó módosítás: 2024. július 03., 22:04

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését az ausztriai edzőtáborban a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, szerdán este 3–1-re kapott ki az Austria Wien együttesétől.

A Sepsi új támadójának góljára hárommal válaszolt az osztrák ellenfél
A holland támadó, Michael Breij góljával vezettek a mérkőzés elején Fotó: Facebook/Sepsi OSK

A székelyföldi csapat nagyon hamar, már a 6. percben betalált, amikor a vendég védők és a kapus hibáját kihasználva a nemrég érkezett holland támadó, Michael Breij közelről fejelt a hálóba.

Az előző szezonban az élvonalban nyolcadik helyen végzett, ám az európai kupaindulást kiharcoló osztrák gárda válasza azonban nem váratott sokat magára, alig hat perccel később kiegyenlítettek.

Ezután szorosan alakult a játék, újabb gólt viszont a bécsi együttes tudott szerezni, amely a szünethez közeledve a javára fordította az állást.

Ráadásul, mindössze öt perc telt el a második félidőből, az Austria újra átjátszotta a háromszékiek védelmét és kettőre növelte az előnyét. Ezután többet próbálkozott a Sepsi OSK, de a végéig nem vezettek eredményre a támadások, így 3–1-re maradtak alul.

A sepsiszentgyörgyi csapatnak ez volt a második barátságos találkozója Ausztriában, miután a múlt héten 4–4-es döntetlent játszott a Ferencváros ellen.

Bernd Storck vezetőedző csapata korábban hazai környezetben is letudott egy edzőmeccset, 1–1-re végzett az élvonalban újonc Unirea Sloboziával.

A Sepsi OSK péntekig marad a külföldi edzőtáborban, majd a saját sportbázisán folytatja a felkészülést a szezonkezdetre, a Szuperliga nyitófordulójában jövő szombaton 17 órától a Jászvásári Polit fogadja.

Labdarúgó felkészülési mérkőzés:

Sepsi OSK–Austria Wien 1–3 (1–2).

Gólszerzők: Breij (6.), illetve Barry (12.), Malone (35.), Huskovic (51.).
A Sepsi OSK kezdője: Niczuly – Ștefan, Ciobotariu, Ninaj, Oroian, Alimi, Varga K., Matei, Kallaku, Coman, Breij. Csereként pályára lépett: Moldovan – Mino, Hajdin, Neskovic, Drăghiceanu, Rența, Popşa.
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.